Nejste přihlášen/a.
moje zkušenost. nastěhoval jsem se dočasně do panelákového bytu s tím, že si na kytaru asi zahraju jen potichu, nebo přes sluchátka. stačilo mi pár dní a když mi tam celé dny štěkali psi, řvali na sebe sousedi, bouchali dveřma a dělali jinej kravál i v noci tak mi to bylo uplně fuk. nakonec pokud to není v době nočního klidu, tak nazdar. mám 60W kombo Marshall + metalovou krabku Boss a klidně jsem to vohulil. určitě se to poslouchalo líp než když soused fackoval manželku
doplněno 09.07.14 20:27:jinak existují na cvičení minicomba co mají 1W ale nikdy jsem z toho nic neslyšel
Ahoj, co říkate na tohle?Našel jsem tohle malé kombo, zdá se mi dost praktické ale nevím jestli za ty peníze ten zvuk bude stát za to.Efekty to myslím nemá.Nepotřebuji nic extra, jen jestli to nebude nějak chrčet a bude to stačit na takový tichý bluesový a rockový hraní.Má to i výstup na sluchátka, tak si říkám jestli bych si je do toho zapojil nebo jestli je to tak tichý že to ani nebude potřeba.Fakt nevím.Ostatní komba jsou už o dost dražší.Tady tohle mi cenově i rozměrově vyhovuje ale neznám jeho zvukovou kvalitu.Prosím poraďte mi.Zde je jeho název: MARSHALL MS-2 (kombo na baterie)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.