Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl bych si udělat společnou fotkou s nějakou pohlednou policistkou (slovo selfie nemám rád).
Jak si myslíte že by mohla reagovat? A nehrozí mě za to vyšetřovací vazba? :D
Jsem v tom celkem kvalifikovaný, dělám si běžně fotky s kolemjdoucíma slečnama, ale hezká policistka v uniformě mě láká ale je to tvrdší oříšek.
Díky ![]()
Milý ctiteli policistek. Před pár lety v italském Rodi Garganico sloužila policistka. Nebyla příjemná, nebyla ochotná, nebyla usměvavá. Alespoň zdálky jsem si ji vyfotila. A protože máš policistky rád, tak se s Tebou o tu fotku podělím.
doplněno 08.09.14 17:01:
To mně se tam spíš zalíbil jeden usměvavý policista. Dovolila jsem si a bez problémůmi zapózoval. Uznejte, že rozhodně vypadá líp, než ta medvědice.
Vazba mi nehrozila. Spíš mi asi hrozilo, kdyby policistka zjistila, že si ji fotím, že mi rozšlape foťák. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.