Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nakupovat na Polském Aukru , Allegro.pl

Od: samson® odpovědí: 5 změna:

Máte někdo zkušenosti s nákupem zboží z Polského Aukra, tedy Allegro.pl? Jak je to s platbou, dovozem a jestli se dá snimi domluvit? Náhradní díly na auto jsou tam levnější. Dík

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Normálně si uděláte účet na českém aukru a ten Vám funguje na i allegro.

Platba převodem z účtu předem, případně přes PayU, paypal a nebo dle dohody s projdecem.

Dovoz je vcelku bez problémů - DHL balík do 30kg stojí cca 1000,-Kč.

Domluva je také v pohodě, klidně jim napište česky, polsky, rusky, anglicky, německy... oni si to přeberou.

Nevím jestli se vyplatí dovoz přímo autodílů, ale tipuji že za dopravu dáte víc než ušetříte.

hodnocení

Děkuji za odpověď

ohryk
hodnocení

0x

Zdravím,

moje firma se zabývá dovozem Vámi vybraných věcí z allegro.pl perfektně se domluvím Polsky a hlavně tam mám firmu na kterou mi to bezproblému pošlou.

stačí mi napsat číslo aukce a zbytek zařídíme, 98% Poláků to do Česka neposílají.

tel. 603206466

dendelina
Dobrý den, kolik by u vas stala přeprava, chtěla bych si tam koupit kuchyn. Dekuji
vladislavboruv

Dobrý večer, ještě máte kontakt na Allegro? Potřebuji jeden ND v hodnotě 180 Zl.

Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]