Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenosti s nákupem zboží z Polského Aukra, tedy Allegro.pl? Jak je to s platbou, dovozem a jestli se dá snimi domluvit? Náhradní díly na auto jsou tam levnější. Dík
Normálně si uděláte účet na českém aukru a ten Vám funguje na i allegro.
Platba převodem z účtu předem, případně přes PayU, paypal a nebo dle dohody s projdecem.
Dovoz je vcelku bez problémů - DHL balík do 30kg stojí cca 1000,-Kč.
Domluva je také v pohodě, klidně jim napište česky, polsky, rusky, anglicky, německy... oni si to přeberou.
Nevím jestli se vyplatí dovoz přímo autodílů, ale tipuji že za dopravu dáte víc než ušetříte.
Zdravím,
moje firma se zabývá dovozem Vámi vybraných věcí z allegro.pl perfektně se domluvím Polsky a hlavně tam mám firmu na kterou mi to bezproblému pošlou.
stačí mi napsat číslo aukce a zbytek zařídíme, 98% Poláků to do Česka neposílají.
tel. 603206466
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.