Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký máte názor na gaye?

Od: hajek95 odpovědí: 18 změna:

Ahoj, zajímalo by mě, jaký máte názor na gaye. Jestli vám to vadí nebo ne. Mě upřímně ne. Jsem zastáncem této komunity.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud me neobtezuje a nevzbuzuje ve me odpor, tak je mi jedno s kym co dela. To same plati i pro heterace.

janplinto*
hodnocení

0x

Pokud nevidím jejich intimní projevy, nevadí mně. Z hlediska zákonných opatření jsou mně zcela lhostejná registrovaná partnerství, neboť jde o dobrovolný počin dvou ( brzy již zřejmě i/...) dospělých osob a ze stejného důvodu jsem ostře proti adopcím dětí stejnosexuály. *kafe*

hodnocení

0x

Pokud mi nelezou na oci nebo mne jinak neobtezuji svou existenci, jsem tolerantni ke vetsine mensin.

hodnocení

0x

Mám kámoše, s kterým se hodně bavím a je gay a nemám s tím problém. Naopak mám aspoň jistotu, že mi nekouká po přítelkyni. :D

zztop*
hodnocení

0x

V soukromí ať dělá kdo co chce a souloží co chce, ale na veřejnosti mi celkově vadí projevy jako polibky či občasné souložení na veřejnosti a to platí pro heteráče i gaye/lesbičky i když na lesby se dá koukat líp než na dva hošánky. Co mi vadí je když chce teplej páreček (opět pro gaye i lesbičky) adoptovat dítě.

frosti*
hodnocení

0x

Nevadí mi to. Tohle nikomu neubližuje. Ať si dělá každý co chce. Co se týká té adopce, určitě si umím představit dítě v homo rodině než v rodině feťáků nebo násilníků. Někde jsem dokonce četl, že registrované partnerství nemá před zákonem žádnou váhu, což mi příjde naprosto nelogické, z jakého důvodu tedy registrování existuje?

klera*
hodnocení

0x

Mě osobně přijde tahle otázka naprosto absurdní...to je jako by se někdo ptal- Jaký máte názor na muže? Nebo...Jaký máte názor na asiaty? Pokud jde o to, jestli nám vadí, koho kdo přitahuje? Co je komu sakra do toho...

qt
hodnocení

0x

Nevadí mi a nevím jediný důvod, proč by mi měli vadit. Registrované partnerství by mělo být postaveno na roveň manželství, co se týče práv mezi párem. Adopci bych taky povolil, homosexualita rodičů jako taková prý nemá vliv na vývoj dítěte (kdyby měla, tak se nebudou rodit homosexuálové). Problém bych viděl, že ty děti budou ve škole terčem šikany, děti jsou svině a pokud budou mít d*bilní rodiče, tak je to ještě horší.

libisemito
hodnocení

0x

Nejvíc se mi líbi Gay pride,a to proto, že se ráda podívám jak se líbají a vystavují, prostě se mi to líbí a rajcuje mě to. To máte jak u chlapů, taky se jim líbí, když se baby před nimi veřejné líbají. Takže u mně dobrý. Vyhovuje mi jejich veřejné předvádění a polibky a kroucení se na pochodech. Je to bezva.

martinaa*
hodnocení

0x

Nevadí, po letech pronásledování a vysmívání mají konečně možnost žít. Ale vocaď pocaď, ty jejich věčné průvody už jsou otravné. Kamarády gaye mám dva, oba skvělí.

Jediné, k čemu mám výhrady, je adopce nebo svojení dítěte mužským párem.

doplněno 08.09.14 21:00:

Mám prostě nějak zafixovaný, že dítě z obou rodičů víc potřebuje matku. Matka je ta, kdo rodí, kdo kojí. Většina dětí je fixovaná na matku, ne na otce. Možná je to blbě, ale dva chlapi a mimino mi prostě nějak nesedí.

hm*

Ve Vaší odpovědi mne zaujala poslední věta. Proč jen mužským. Ženská homo je nějak lepší, než mužský homo?

doplněno 08.09.14 21:43:

Řekl bych, že dítě z ústavu není na matku fixováno, protože žádnou nemá. Proto mi připadá, že je jedno, jestli se dostane k ženám, nebo mužům. Pro kluka budou naopak možná lepší tátové, než mámy.

hodnocení

0x

Jako jednotlivci jsou mi docela fuk. Velké společné akce typu Love Parade se mi nelíbí.

Ale v souvislosti s pokusy uzavírat homosexuální partnerské svazky a adoptovat děti mě vždy napadá několik paradoxů. Proti homosexuálním svazkům se brojí, protože prvořadým cílem manželství je přece plodit a vychovávat děti. Jenže třeba já jsem ve věku, kdy už děti mít nemohu. Přesto by se nikdo nepozastavil nad tím, kdybych se náhodou chtěla ještě na stará kolena vdávat. Moje případné manželství by mělo stejně jako u homosexuálů "jen" citové, společenské a ekonomické důvody.

U adopce jsem přesvědčena, že jakákoli rodina je lepší než ústav. Dvě osoby stejného pohlaví připraví dítě do života lépe. Povedou k zodpovědnosti, naučí hospodařit... Námitky, že se ve škole budou děti smát, že má někdo dva tatínky nebo dvě maminky, také moc neberu, protože běžně si dnes děti sdělují, že ten už má třetího tatínka a tamten už dokonce čtvrtého.

rv*
hodnocení

0x

Pokud to jiným neškodí, tak proč ne. Postoj stejný jako k zoofilům a jiným úchylákům.

blesk.cz/...

lidus*
hodnocení

0x

Mockrát jsem o tom přemýšlela, mám mezi homosexuáli několik přátel ale přece jen, pokud to není mé dítě tak mi to vůbec nevadí, no a kdyby bylo, musela bych se s tím vyrovnat. Nevadí mi co se děje v soukromí, snad by mě přivádělo do rozpaků vidět dva líbající se muže na zastávce MHD (nevím proč ale 2 ženy by mi až tak divné nepřišlo). Nejsem zrovna zastánce dát homosexuálům děti ale zase je tu druhá strana, opět mi nepříjde divné jsou-li to 2 ženy. Trochu mi vadí jak se se svojí orientací dnes někteří chlubí, nemusí to být tabu jako dřív ale všeho moc škodí. Odsuzuji když muž nebo žena založí rodinu, mají děti a po 10ti letech jsou z nich najednou homosexuálové.

doplněno 09.09.14 08:47:

"hm", lepší to snad ani ne ale přijde mi přirozenější vidět dvě holky v obětí a nebo vychovávat dítě jak vidět dva hezké chlapy. Nepohoršuje mě u nikoho ale myslím si, že patří domů a ne na veřejnost, homosexualitu beru jako vrozenou nemoc a já také svojí nemoc na veřejnosti neprezentuji.

hm*

Liduš, mám na Vás stejnou otázku, jako na Martinu: Proč Vám připadá ženská homosexualita lepší, než mužská?

hodnocení

0x
Mě nevadí, mám par lesbiček a pár gayů ve svém kamaradskem listu:-D všichni jsou to bezvadni lidé, nikomu nic necpou a přehnaně se k sobě netuli.
sebod*

Proč by gay měl někomu vadit? Je to jeho život. A nevidím důvod, proč by dva chlapi nemohli vychovávat dítě. O co je jejich výchova horší, než výchova dvou žen nebo smíšeného páru? Vždy záleží na charakterových kvalitách konkrétního člověka.

cobrak*
hodnocení

0x

Jaká mám názor na gaye? Je mi úplně jedno, kdo koho ****, ať si to dělá třeba se svým psem, ale ve chvíli, kdy to začne ten někdo začne zkoušet na mě, tak to radikálně začínám řešit. To je můj názor... Myslím, že jako inteligentní lidi víme, že homosexualita je úplně normální a měli bychom ji tolerovat. Stejně tak to platí o druhé straně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]