Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Jsem ve druháku na prumyslovce a každy rok máme jen 14 dni praxe. Tentokrat jsem nastoupil do místní fabriky, kde nastalo par problému - kdyz jsem tam přišel tak o me nevěděli a smlouvu od školy kterou jsem ji dával (2 měsíce zpět), už také neměli. Nic nového jsem nepodepsal (18 mi je). Ani žádné seznámeni o bezpečnosti, které tam je prý nutnost po me nikdo podepsat nechtěl.
Jde o to, ze ve smlouvě od školy je, ze muzu pracovat maximálně 6 hodin. Ta smlouva je celkové taková hodně obecná - třeba ze mi zaměstnavatel musí zajistit obědy, a to samozřejmě nezajistil.
Zajímalo by me jestli tam prakticky mužů byt jen 3-4 hodiny a pak jít domu? Praxe není placená, v podstatě tam nic nedělám, protože to je hodně vzdáleny tomu oboru, co studuji a ty podmínky jsou na nic.
omlouvam se za diakritiku, píšu z telefonu.
Nemůžete odejít bez dohody s nadřízeným. Doporučila bych i zajít do školy a přinést jim kopii uzavřené smlouvy. Měl byste školu informovat o nedodržování pravidel bezpečnosti a o neproškolení. Totéž by určitě zajímalo i inspektorát práce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.