Ahoj.. Mám takový problém. Miluju svoji kámošku. Na tom by nic divného nebylo že? To je pravda ale.. Já sem holka. Je to strašný. Trvá už to půl roku. Každej druhej den kvůli tomu brečím. Když ji Vidím ve škole, mam chuť se rozbrečet. Nezvládám to. Má asi 2 týdny kluka.. Teď mi napsala že si dali pusu.. Brečím tu jako želva.. Nevíte co mám dělat? Děkuju .. Ps: mě je 12 a ji 13.. Pps: nikdo neví že sem bi..
Zdravím, dělat nemůžeš nic. Ona evidentně bi není a je šťastná s klukem, takže čím dřív se s tím smíříš, tím líp pro tebe i pro ni. Možná by ses s ní měla nějakou dobu vídat míň.
A ve 13 těžko můžeš vědět, že jsi bi. Tou dobou se hormony teprve ustálují a hodně holek si přijde bi, což je ale jen přechodný dojem.
doplněno 20.05.14 18:54:
Natvrvalo z toho možná usuzovat nelze, ale pro momentální tazalčinu situaci ano.
No.. tvá kamarádka bude asi zjevně zatím na kluky a že se to změní? Myslíš? Proto ji ber jen jako kamarádku, jestli by ona chtěla být popřípadě víc určitě by ti dala vědět. Však můžeš jí říct, že jsi na holky. Jen aby věděla. Jinak se poohlédni jidne, na světě je plno lidí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.