Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porádíte

Od: danko* odpovědí: 6 změna:

ahoj , před 2 mesicema jsem si koupil switch v alze , ale jelikoz si ted bdu kupovat wifinu tak se chci zeptata jestli mi v alze vratej penize za ten switch . krabicku mam i uctenku , dekuji dopredu za odpoved

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Vrátit zboží bez udání důvodu, lze do 14 dnů. Takže pokud zboží nereklamujete, není důvod zboží vracet. Co zkusit prodat přes soukromou inzerci? Možná ne za plnou cenu, ale lepší něco než nic.

buss
07.06.14 09:36
hodnocení

0x

Už ne.

danko*
hodnocení

tak bych jako řekl důvod proč to nechcu

cuca*

Ne, jak pisou radci prede mnou, do 14 dnu od koupě. To by to pak mohl vracet každý. Nabídněte

treba na bazos...

betaraybill*
hodnocení

0x

Alza jako další eshopy či obchody není půjčovna. Máte si rozmyslet co si chcete koupit a ne něco koupit, dvě měsíce používat a pak chtít peníze v plné výši zpět. To si pletete. Alza nemá jediný rozumový či právní důvod vrácet ti peníze.

danko*
hodnocení

tak vám děkuji , už jsem podal inzerat na bazos.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]