Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
mám menší problém který mě trápí. Mému synovi je 15 let. Je v pěti člené kapele. Tu kapelu loni v létě založil on, a dvě slečny, jedna taková rudovláska, ta zpívá a je ji 26, druhá je černovláska, je ji 25, také zpívá a hraje na nějaký hudební nástroj. Před asi třemi měsíci přibrali dva kluky, ale ti jsou tam pouze když potřebují výpomoc, takže asi ani moc nejsou členové, každopadně zakladateli jsou syn a ty dvě holky a ti na sebe nedají dopustit. Zpívat a hrát bezpochyby umí, ale dělají to jako koníček ve volném čase, některé písničky přezpívávají a jiné si zase skládají sami. Znám obě ty holky a jsou hodné a milé, často k nám chodí. S tou černovláskou má syn kamarádský a pracovní vztah, zatímco u té rudovlásky, tam vypadají jako by byli partneři, a to je jádro problému. Začala jsem si toho všímat už déle, byla u nás fakt často, dokonce některé víkendy u nás přespávala a obědvala. Když jsme byli dnes u rodíčů na obědě, seděli tam vedle sebe jako hrdličky, byli na sebe nalepení a něco si šeptali do ucha...prostě průhlední. Když jsem se ho ptala, tak mi nic nechtěl říct. Mě by to nevadilo, protože ji mám ráda a budu ráda i za to, že chodí se starší ženou která to má v hlavě srovnané, syn je mentálně vyspělejší a s děvčaty ve svém věku si ani moc nerozumí.
Dnes u nás opět spí, chtěla bych jít ráno za ní a zeptat jestli spolu chodí nebo ne. Bude to moc troufalé? Mám strach aby to nevypadalo divně, hodně jsem si ji oblíbila když byl mladší syn nemocný, manžel byl v práci a ona přijela autem a odvezla nás k lékaři, a potom se o něj i jeden den starala a donesla mu polévku a léky.
Chci se tedy zeptat jak by jste se zeptali Vy? A nebude to vypadat divně?
Děkuji
Já bych se jí na Vašem místě určitě neptal! Raději bych to probral se synem, pokud má důvěru ke mně, jako k matce. Pokud bych si to důvěrou nebyla jistá, nechala bych to být. Můžete tím dotazem více zkazit, než zjistit...
doplněno 18.05.14 22:38:@ringo 15 není "teprve", ale "už", je to dospívající mladý muž...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.