Nejste přihlášen/a.
Při gůglování ohledně zdejší otázky o levorukosti jsem našel úžasné video.
Mělo nadpis Nejlepší medicína na světě.
Vydržte první minutu a půl a budete odměněni Nepřeskakovat! Pak to nemá takovou sílu.
Dobrý den, jo, to je moc hezké. Jenom musí být nepříjemné do takové soupravy nastoupit až později.
Člověk musí mít dojem, že zrovna on je středem pozornosti a posměchu. Zdravím!
Tak myslel jsem, že pesimista a škarohlíd jsem velký, ale tenhle pocit z toho videa nemám.
Spíš se mi líbí ta filozofie, rozesmát lidi jen tak, udělat jim den trochu lepší. Pak potichu zmizet a udělat totéž jinde. Jen tak.
Já vím, že budu škarohlíd, ale do té soupravy v protisměru by to takhle rychle nestihl, aby se viděl se spolucestujícími, které tak rozesmál.
Pohanko, nesmíte o to tak pragmaticky rozebírat. Podle titulků na závěr si myslím, že to byli herci, navíc tam bylo těch kamer víc, takže to bylo sestříhané. Ale třeba přeběhl přes koleje, oběhl vagony
Přiznám se, že to videjko mi nic moc neřeklo. Věřte, že se směji rád, ale musím vědět proč. A smát se jen proto, že se smějí všichni ostatní? Čemu?
@pepr podobný uvolňující smích občas zažívám s lidmi, mně blízkými. Ale v metru se mi to ještě nestalo a fakt si to nějak neumím dost dobře představit, asi jsem i v tomhle trošku jiný...
Hope, taky se mi to nestalo, metrem jsem jel dvakrát v životě a nevím jak bych se zachoval. Ale video mě rozesmálo. Zkrátka pán má nakažlivý smích. Alespoň pro mě. Takže ne, že bych se řezal do kolen, ale zasmál jsem se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.