Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší medicína na světě

Od: pepr® odpovědí: 12 změna:

Při gůglování ohledně zdejší otázky o levorukosti jsem našel úžasné video.

Mělo nadpis Nejlepší medicína na světě.

Vydržte první minutu a půl a budete odměněni ;) Nepřeskakovat! Pak to nemá takovou sílu.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jo, to je moc hezké. Jenom musí být nepříjemné do takové soupravy nastoupit až později.

Člověk musí mít dojem, že zrovna on je středem pozornosti a posměchu. Zdravím!

hodnocení

Tak myslel jsem, že pesimista a škarohlíd jsem velký, ale tenhle pocit z toho videa nemám.

Spíš se mi líbí ta filozofie, rozesmát lidi jen tak, udělat jim den trochu lepší. Pak potichu zmizet a udělat totéž jinde. Jen tak.

zwiki*
hodnocení

0x

To bylo fajné :)) Zasmál jsem se taky a žena v kuchyni jak to slyšela taky :)

pohanka*
hodnocení

0x

Já vím, že budu škarohlíd, ale do té soupravy v protisměru by to takhle rychle nestihl, aby se viděl se spolucestujícími, které tak rozesmál.

hodnocení

Pohanko, nesmíte o to tak pragmaticky rozebírat. Podle titulků na závěr si myslím, že to byli herci, navíc tam bylo těch kamer víc, takže to bylo sestříhané. Ale třeba přeběhl přes koleje, oběhl vagony :)

hop®
hodnocení

0x

Přiznám se, že to videjko mi nic moc neřeklo. Věřte, že se směji rád, ale musím vědět proč. A smát se jen proto, že se smějí všichni ostatní? Čemu? *nevi*

hodnocení

Hope, tomu se říká nakažlivý smích. Asi na to máte protilátky ;)

hop®

@pepr podobný uvolňující smích občas zažívám s lidmi, mně blízkými. Ale v metru se mi to ještě nestalo a fakt si to nějak neumím dost dobře představit, asi jsem i v tomhle trošku jiný... *nevi*

hodnocení

Hope, taky se mi to nestalo, metrem jsem jel dvakrát v životě a nevím jak bych se zachoval. Ale video mě rozesmálo. Zkrátka pán má nakažlivý smích. Alespoň pro mě. Takže ne, že bych se řezal do kolen, ale zasmál jsem se.

claire*
hodnocení

0x

Teda vy jste suchaři. Místo toho, abyste se zasmáli nad milým videem, tak rozebíráte, že tohle a tohle není možné a že nevíte, proč se smát... BLABLABLA, nedědkujte, jo? *smich* *smich* *smich* *smich* *smich* *smich* *smich* *smich* *smich*

zwiki*

Možná to bude tím,že to jsou "pražáci" a nemají pro srandu pochopení.

hodnocení

0x

*hej* Směj se a bude se s tebou smát celý svět. Plakej a budeš plakat sám.* *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]