Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chci se zeptat jestli nakupujete oblečení na netu,v kamenném obchodě se mi často stává že třeba vemu dvě mikiny velikosti "L" každou jinou ale "L"ka ale ta jedna mi není nebo je mi velká a tak musím vzít jednu "L" a tu druhou "XL" jak je to tedy na netu?Stejně jako v kameňáku?(u větnamcu)Normálně mám "L" takže když si na internetovém obchodě koupim "L" tak mi bude?Chybí tu totiž možnost vyzkoušení tak jestli je to nějak pravdivě značený a ne že L je XL a naopak,a je tedy rozdíl ve značení v CZ obchodě a Větnamském?
děkuji za rady
Na internetu občas nakupuji. Velikosti jsou samozřejmě značeny stejně, ale záleží na značce, třihu...Pokud je to alespoň trochu solidní obchod a značka, měla by velikost odpovídat. Zkuste se podívat, zda tam nemají velikostní tabulky a podle toho se přeměřit a zjistit svou velikost. Já si obvykle objednávám velikost stejnou, jako v obchodě a většinou to odpovídá. Když ne, vrátm a nechám si poslat jinou velikost, bebo peníze zpět. Když mám vyzkoušené, že daná značka má velikosti menší či větší, volím jinou velikost.
Na internetu občas nakupuji. Velikosti jsou samozřejmě značeny stejně, ale záleží na značce, třihu...Pokud je to alespoň trochu solidní obchod a značka, měla by velikost odpovídat. Zkuste se podívat, zda tam nemají velikostní tabulky a podle toho se přeměřit a zjistit svou velikost. Já si obvykle objednávám velikost stejnou jako v obchodě a většinou to odpovídá. Když ne, vrátm a nechám si poslat jinou velikost, nebo peníze zpět. Když mám vyzkoušené, že daná značka má velikosti menší či větší, volím jinou velikost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.