Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obsah bílkoviny v mléku x hořčici

Od: asif odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, jak je možné, že má hořčice a ovesné vločky více bílkovin než jogurt. Vždycky jsem si myslel, že jogurt, nebo mléko mají vysoký obsah bílkovin a nikdy by mě nenapadlo, že ovesné vločky mají 3x tolik. Kamarád si dává po posilování do potréninkového nápoje jogurt a mléko, prý kvůli proteinům, ale vlastně ten jogurt a mléko až tak vysoký obsah proteinů nemají, takže jak to vlastně je? :)

Obsah bílkoviny v mléku x hořčici
Obsah bílkoviny v mléku x hořčici #2
Obsah bílkoviny v mléku x hořčici #3

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

plechacek*
hodnocení

0x

Je to tak jak píšete, jde ale o to, kolik se toho dá najednou zkonzumovat. Je něco jiného sníst 200 gramů jogurtu nebo 200 gramů hořčice. Ovesných vloček je na jednu porci třeba ovesné kaše třeba cca půl hrnku (+-50 gramů), takže z toho je jasné, že nejlépe stravitelný je ten jjogurt. Jinak bílkovinová bomba je tvaroh, olomoucké tvarůžky, samozřejmě kuřecí a hovězí maso a podobně. P

asif
hodnocení

Tak jsem mu napsal a říkal, že prý o tvarohu ví, ale má nějak pomalu trávitelné bílkoviny a to syrovátka v jogurtu ne, jestli jsem ho správně pochopil. Jak se ještě jinak bílkoviny dělí? (Docela mě to téma zaujalo :D )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]