Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypocitat 300m2/ na m3-kubiky

Od: riki1302* odpovědí: 6 změna:

Dobry den,,opet se vas pane?ptam;potrebuji abyste me poslal,,presnou odpoved,,t.j.kolik je to m3/kubiky=300m2/ kolik to je m3/kubiky?dekuji moc,,,nechci odpoved,,jako je přiklad,,atd,,ale presne kubiky,,,300/m2=m3?moc dekuji Pecha.

Vypocitat 300m2/ na m3-kubiky
výtka
Upozornění od sys ladinpraha 17. 05. 2014 18:22:42
Pro upřesnění původní otázka:
poradte.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já se obávám, že tak úplně nerozumím otázce.

300m2 chceš převést na metry krychlový? Trochu málo informací.

Upřesni co tě vlastně trápí a pak budeme chytřejší.

riki1302*
hodnocení

opet vas zdravim,,potřebuji uplne zbourat,,cely,kompletny,dum,až po zaklady,,viz/foto/,dle me informace,,ma cely dum,,,,cca.300m2,,,,vcetne zdiva strechy,,a oken,,ja potřebuji abych vedel kolik mam zaplatit,, firme,,za 300m/2,,v přepoctu na m/3-kubiky,,kolik to je cca,,kubiku?=300m2,,dekuji Pecha

hodnocení

0x
vnitřní prostor je jasný: délka x šířka x výška stropů - to je např pro vytápění. např dům 8 x 8 x 2,2 = 140,8m3.
Zdivo: délka zdi x výška zdi x šířka cihel, např 2 x 2 x 0,4 = 2 metry vysoká a dlouhá zeď, tlustá 40cm má 1,6m3.

vlasatec*
hodnocení

0x
Když plochu tedy m2 vynasobite výškou, získáte objem.

buss
hodnocení

0x

Vy nevíte sám co přesně chcete, plocha a objem je rozdíl. Na objem potřebujete 3 údaje - š d v. To jsou pak ty m3.

hodnocení

0x

Co znamená to M/3 pod střechou? Co znamená to M/3 napsané na stěně? Čeho plocha je těch 300 m2? Domu asi ne, ten se mi zdá na 300 m2 malý.

Já bych nic dál nepočítal a spokojil bych se s odhadem který padl ve vaší předchozí otázce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]