Nejste přihlášen/a.
Ahoj, o leteních prázdninách u mně byla kamarádka a zrovna k nám přijela i jedna holka. Vždycky když něco provedla tak to u mích rodičů svedla na mě a na kámošku. Jenže moje mamka věděla jaká ta holka je a jelikož se kamarádí s její mamkou, tak jí všechno prošlo. A když jsme něco udělaly my, tak na nás hned žalovala...což jí samozřejmě prošlo taky...-__- Letos k nám má přijet zase a tak s kámoškou plánujeme pomstu. Víme, že se ráda dívá na horory a je pěkný strašpytel, takže se s ní na jeden plánujeme podívat a poté jí v lese večer pořádně(všeho s mírou) vystrašit! Nějaké zvuky a tak..jak to bývá ve filmech. Má někdo nějaký nápad?
Při takovém vystrašování se mohou přihodit na obou stranách nešťasné události. Radši bych jí, až něco zase provede, dal pár facek) Přišlo by to levněji a bylo by to účinnější.
Podle mě tu je možná malinko jiný problém. Holky se bohužel většinou neumí "kamarádit" ve třech. Ihned se spojí dvě proti té jedné. Vzaly jste jí mezi sebe jako kámošku nebo jste ji odstavily? Nevidíte na ni jen to špatné?
Z tohodle důvodu jsem vždycky radši byla s klukama. Tam může být parta několika lidí a baví se všichni se všema.
ahoj hned když jsem si to celé přečetla mne napadlo co dělaly dospělí na táboře při stezce odvahy nejdříve jsme šli lesem po svíčkách (to radši nezkoušej) a vždy dělaly různé zvuky ale šli jsme po 2 u 1 svíčky byl pařez a právě byla noc a z toho pařezu se vyplazil dospělý a zase za námi od stromu přeběhl na druhou ale pak na konci na nás někdy vybafl tak že má kámoška ondlela. to byl jen PŘÍKLAD
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.