Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyděsit jednu holku

Od: azbuuka odpovědí: 11 změna:

Ahoj, o leteních prázdninách u mně byla kamarádka a zrovna k nám přijela i jedna holka. Vždycky když něco provedla tak to u mích rodičů svedla na mě a na kámošku. Jenže moje mamka věděla jaká ta holka je a jelikož se kamarádí s její mamkou, tak jí všechno prošlo. A když jsme něco udělaly my, tak na nás hned žalovala...což jí samozřejmě prošlo taky...-__- Letos k nám má přijet zase a tak s kámoškou plánujeme pomstu. Víme, že se ráda dívá na horory a je pěkný strašpytel, takže se s ní na jeden plánujeme podívat a poté jí v lese večer pořádně(všeho s mírou) vystrašit! Nějaké zvuky a tak..jak to bývá ve filmech. Má někdo nějaký nápad? :-D

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

milan23*
hodnocení

0x
Koukni na YouTube: Viral brothers revenge 8 paranormal..
Tak nějak bych to udělal jen si domluvte ještě někoho k sobě
Taky se vyrábí fluorescenční barvy co ve tmě světélkují, kazeťák s nahraným dětským pláčem, figurína oběšence na stromě atd...

hodnocení

0x

Jen bacha ať se z toho "nekantne"...

iz*
hodnocení

0x

Mně to nepřijde jako dobrý nápad. Akorát jí, její i své matce potvrdíte to, co o vás tvrdila ...

hodnocení

0x

Při takovém vystrašování se mohou přihodit na obou stranách nešťasné události. Radši bych jí, až něco zase provede, dal pár facek:)) Přišlo by to levněji a bylo by to účinnější.

sebod*

Podle mě tu je možná malinko jiný problém. Holky se bohužel většinou neumí "kamarádit" ve třech. Ihned se spojí dvě proti té jedné. Vzaly jste jí mezi sebe jako kámošku nebo jste ji odstavily? Nevidíte na ni jen to špatné?

Z tohodle důvodu jsem vždycky radši byla s klukama. Tam může být parta několika lidí a baví se všichni se všema.

milan23*
hodnocení

0x
Já bych v tom nehledal nic závadného, já když jezdil na tábory, každý rok byla stezka odvahy, asi kilometr přes les na hřbitov a tam se zapsat do notýsku,cestou všelijaká blikátka a udělátka, figurýny, prostěradla, svíčky a vedoucí převlečený za vodníka v rybníce.Nemám z toho žádné psychické újmy(doufám:) ) a rád na to vzpomínám jak jsem byl po... až za ušima.A až budou holky spolu za pár let spolu tahat kočárky rády se tomu zasmějí.
Za mě: jen ho(ji) nechte ať se bojí.
Dětem zdar

azbuuka
hodnocení

Když jsme byly s jinou holkou, bylo to úplně v pohodě...kdyby jste ji znaly...

milan23*
Jen jí dejte, ať si cvrnkne:) :)

ladinpraha*
18.05.14 20:06
hodnocení

0x

milan23*
4ladinpha *smich**smich**smich**smich**smich*
Přesně moje gusto

handulka
hodnocení

0x

ahoj hned když jsem si to celé přečetla mne napadlo co dělaly dospělí na táboře při stezce odvahy nejdříve jsme šli lesem po svíčkách (to radši nezkoušej) a vždy dělaly různé zvuky ale šli jsme po 2 u 1 svíčky byl pařez a právě byla noc a z toho pařezu se vyplazil dospělý a zase za námi od stromu přeběhl na druhou ale pak na konci na nás někdy vybafl tak že má kámoška ondlela. to byl jen PŘÍKLAD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]