Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Disneyland Paříž-vstupné na atrakce?

Od: kukik* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat, byl někdo v Disneylandu v Paříži?Máme v ceně zájezdu vstupné do parku, ale nevím - platí se atrakce, má někdo nějaké rady - tipy, co navštívit, na co se zaměřit, co určitě nevynechat a bez čeho se obejít?Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

V roce 2000 stál 3 denní zájezd cca 12 000 myslím, že od Fischera a placené byly všechny parky a všechny atrakce -píši co si vzpomínám, byla neteř a dnes má zkoušku na VŠ, nemůžu se zeptat.

hodnocení

0x
Zdravím,
Byla jsem cca před půl rokem. Vsupné je pouze do parku, na atrakce se neplatí, jen se připravte na obrovské fronty, všude minimálně 30 min. Doporučuji vystát si u atrakcí frontu na "fast pass" tj. něco jako rezervace místa ve frontě. Jinak u vstupu dostanete plánek, takže si můžete trasu naplánovat. Za sebe rozhodně doporučuji Fantom Manor (uzasny strasidelny hrad) a Piráty. Rozhodně je to úžasný zážitek, já se chystám znova ;) přijemnou zábavu!

ujendys*
hodnocení

0x

kolik je vstupné do parku?

lidus*

parizdisneyland.cz/... - je to jen internet, netuším jak je to aktuální.

Souhlasí to, platila jsem něco kolem 60€

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]