Nejste přihlášen/a.
zdravim, posledni dobou me honi otazka, jak vlastne bude probihat muj zivot.
Jsem na střední, která mě absolutně nebaví, každej den tam sedim jak pecka, nebaví mě to, dělám to jen proto, abych nějakym způsobem odmaturoval a měl klid. Jenomže CO POTOM? Najít si práci, každej den vstávat v 7 a makat od rána do rána jak blázen za pár peněz? Celý život? Makat, makat, založit rodinu, mít děti, mít vnoučata a umřít? Tak nějak nevím, jestli to chci. - Ne - jenže co dělat? jak mám přemýšlet a uvažovat jinou cestou? chci najít něco, co mi bude vyhovovat, něco, kde bude záležet jenom na mě kolik si vydělám a jak budu žít. V dnešní době je konkurence snad ve všem a jen pár vyvolených má život tak jak chtěj. Myslím, že argument že z toho někdy "vyrostu" není vůbec na místě, protože málokdy takhle důležitý věci a názory na ně měním. Máte nějaké typy, jakym směrem se ubírat? Napadají mě řešení, jenže ty bych tu zrovna uplně nerozebíral, jestli víte, jak to myslím.
Nějaké rady?
Soustred vsechny tve sily na to, dostat se do Norska (ale i Svedska), a to bude tvoje nova vlast. Skutecne se zajimej jen o to, a za par let mi das za pravdu. Budes mit vybornej zivot, ktereho nebo jakeho bys v Cesku nikdy nedosahl. A pak si prijedes do Ceska popovidat se spoluzaky, jak na tom jsou...
Tak si tu popsal vyhled zivota, jaky by si nechtel (pri tvem soucasnem pohledu).
Tak ted zkus jeste popsat zivot, jaky by sis predstavoval. Jak chces prozit svuj zivot? Vis to vubec?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.