Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dopisování v německém jazyce

Od: tara* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, chtěla bych si s někým dopisovat v německém jazyce, jsem začátečník. Těším se.

TARRA

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když jsem svého času měl potřebu rozvíjet němčinu našel jsem na lide.cz místnost německo, či němčina kde jsou převážně češí mluvící německy anebo němci v čr, každopádně neměli problém si o čemkoli psát a chyby opravovat, později dodali i kontak na nějaký ten německý chat...

poradte.cz/...

dana-kirth-deutsch.webnod/...

vrtulka
hodnocení

0x

Ahojky, máš ještě zájem si dopisovat? Já bych si taky ráda s někým psala, je to nejlepší způsob učení :)

blanka23
hodnocení

0x

Ahoj já bych si stebou klidně psala.. :))

mchvapil

Ahoj. I já bych si moc rád dopisoval v němčině. Jestli budeš mít zájem, určitě mne neváhej kontaktovat. :) Martin z Kladna

hodnocení

0x
Zkus socialní sít interpals.net. Je to přímo zaměřené na lidi, co se chtějí učit cizí jazyky. Můžeš si tam najít spousty přátel a dopisovat v jazyce, jakým chceš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]