Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Břišní svaly

Od: tatarskaomacka odpovědí: 7 změna:

Ahoj, chtěl bych si vypracovat břišáky.

Jak dlouho to trvá, aby šly vidět na pohled... a jaké cviky mám dělat. Chci jen svojí váhou.

Jak dlouho to bude trvat se vypracovat? Poradíte nejúčiněnjší cviky? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

donutman*
hodnocení

0x

ahoj , když budeš cvičit každý den minimálně 30 min tak uvidíš za měsíc nějaké vysledky , ale dám ti odkazy na cvičení

tady to máš , pomohlo mi to , cvičím podle nich , udělal jsem si serie cviků a začíná se mi už trošku něco rysovat :) )

tatarskaomacka
hodnocení

A můžu se zeptat... jak dlouho cvičíš? A myslíš, že tak za 3 měsíce půjde vidět změna? Díky moc :) zkusím to.

tatarskaomacka
hodnocení

+ nemám problém cvičit více jak 2 hoďky denně :)

Díky Ti moc, poradil jsi...

jablonak

hmmm, 2 hodky denně? břišáky? True story?

tatarskaomacka
hodnocení

No, cvičím s činkami bicepsy, pak lavičkové tricepsy a na hrazdě. Jde mi o ty břišáky, proto klidně i 2 a více hodin.

hop®
hodnocení

0x

"Jen svojí váhou" - to je podle mne rozumné.
Já bych volil sklapovačky. A pokud máš k dispozici hrazdu tak přednos...

danko*
hodnocení

0x

já cvičím cca 2 mesíce z vlastní vahou , občas někdy si zacvičím z činkami

doplněno 07.06.14 09:36:

za 3 měsíce bez přestávek už uvidíš pěkný zmněny , ale doporučím ti cvič obden , prostě abys měl 1 den odpočinek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]