Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, slyšel jsem o trhách v polsku, rád bych se někdy zajel podívat na tyto trhy akorát nevím kde to je a žádné blišší info jsem nedohledal. Může mi prosím někdo na můj tel. 734260330 zaslat sms nebo sos obratem zavolám. rád bych se o tom trochu informoval. Velice děkuji.
A chceš si zajet spíš do Zhořelce a nebo Bielsko-Bialej?
Pokud chceš někoho dožrat prozváněním či nesmyslnými SMS, musíš vymyslet lepší pohádku a nebo ´inzerovat´ na jiném webu...
mám hlavně zájem o různé drobnosti z vyklízení bytů či pozůstalostí ,ale nevím kdy tam hlavně jsou asi ,až od března a v kolik hodin a kudy se tam njlépe jede a podobně nemohl by jste mi napsat tel zavolám vám a rád bych se na vše poptal než si tu psát jak na drbárně
jsi trapnej jen si tu nechci psát ja někde na drbárně nemám nato čas jen jsem potřeboval kontakt na někoho kdo to zná a poptat se po tlefonu troubo
Trznice v Cieszyne , hned za mostem pres olzu , je tam hodne veci , najdes tam skoro vse o dost levnejsi nez v CR. Pak bielsko-biale jsou zas velke obchodaky , kde je fakt moc obchodu /auchan + Galerie SFERA/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.