Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trhy v polsku - help me

Od: kladen* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, slyšel jsem o trhách v polsku, rád bych se někdy zajel podívat na tyto trhy akorát nevím kde to je a žádné blišší info jsem nedohledal. Může mi prosím někdo na můj tel. 734260330 zaslat sms nebo sos obratem zavolám. rád bych se o tom trochu informoval. Velice děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

V podstatě větší města za hranicemi. Hledat targowisko... trhy v polsku..

doplněno 11.01.13 14:55:

Taky je vhodné uvést, vyjedu z... Info o 200 km dále asi není v zájmu.

mowla*
hodnocení

0x

A chceš si zajet spíš do Zhořelce a nebo Bielsko-Bialej?

Pokud chceš někoho dožrat prozváněním či nesmyslnými SMS, musíš vymyslet lepší pohádku a nebo ´inzerovat´ na jiném webu...

*bzum**smich*

v bielsku jsem slyšel že maji dost levne hadry a lidi tam hodně jezdí na čerstvé ryby...

kladen*
hodnocení

mám hlavně zájem o různé drobnosti z vyklízení bytů či pozůstalostí ,ale nevím kdy tam hlavně jsou asi ,až od března a v kolik hodin a kudy se tam njlépe jede a podobně nemohl by jste mi napsat tel zavolám vám a rád bych se na vše poptal než si tu psát jak na drbárně

kladen*
hodnocení

jsi trapnej jen si tu nechci psát ja někde na drbárně nemám nato čas jen jsem potřeboval kontakt na někoho kdo to zná a poptat se po tlefonu troubo

cocinkamichalka*

Ale ale ale... Toto je INTERNETOVÁ poradna. Není důvod se rozčilovat, že Vám nikdo nechce zavolat, obzvláště, když ostatní rádce nazýváte trapými a troubami! :-P

hodnocení

0x

Trznice v Cieszyne , hned za mostem pres olzu , je tam hodne veci , najdes tam skoro vse o dost levnejsi nez v CR. Pak bielsko-biale jsou zas velke obchodaky , kde je fakt moc obchodu /auchan + Galerie SFERA/

v tom cieszyne to je maly trh hned u řeky... za mostem hned doleva kolem řeky tou ulici a po prave straně to je.. ale je to celkem male.. pak je velky trh za castoramou-za kruhačem po leve straně..

kladen*
hodnocení

a kdy tam jsou každý den a nebo ,až od jara nějak díky

hodnocení

0x

Vy máte asi na mysli bleší trhy. Tak o těch tady nikdo nepíše. Všechny trhy jsou s oblečením, obutím, bytovými doplňky. Většinou dovezenými z Turecka, které funguje jako překladiště nebo odněkud jinud. Ale staré věci z pozůstalosti to nejsou. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]