Nejste přihlášen/a.
Moc dobře vaří v Repre Rupre v Ruprechticích, ale o grilu to tam asi moc nebude. Nebo na druhé straně kopce Guru Guru, tam se mi ale moc nelíbí prostředí. V Chicago Grillu jsem nikdy nebyla, kamarádi ale psali na FB něco o tom, že je to opravdu hodně americký styl, tak nevím, jestli Vám bude tohle vyhovovat. Ráda mám pizzu z Millenia nebo Fary na Franťáku. Výborně vaří taky u Medvěda ve Studánce (u Intersparu nebrat!) a samozřejmě na Mojžíšáku. Nevím, jestli jste z Lbc a něco Vám ty názvy říkají; kdyžtak upřesněte ![]()
Nevím, jak to tam bude s grilovaným jídlem, ale pizzu tam dělají dobrou (no, snad rok a půl jsem tam nebyla, tak snad nezměnili...), prostředí je na 80% (prostor pro velké party, skvělé sociální zařízení - čistota a tak), dětský koutek měli taky docela funkčně vybaven, jakoby stranou od všeho dění - a přitom vlastně v centru celého prostoru... Každopádně dejte vědět, jak jste byl spokojen ![]()
No tak to jsem ráda 
 zase tam někdy zajdu. Pizzu já můžu 
 Zkuste schválně, jestli budete mít zase příležitost, to Repre Rupre. Chodím tam často (nedaleko jsem bydlela) a nemůžu si vynachválit kuchaře. Ta jídla jsou prostě připravená suprově. Nikdy jsem nedostala nic, co by mi nějakým - opravdu jakýmkoliv - způsobem nevyhovovalo, a často jsem si vyloženě "pošušňala" jako jinde ne. A miluji tam i to prostředí (nekuřáckou část).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.