Nejste přihlášen/a.
Moc dobře vaří v Repre Rupre v Ruprechticích, ale o grilu to tam asi moc nebude. Nebo na druhé straně kopce Guru Guru, tam se mi ale moc nelíbí prostředí. V Chicago Grillu jsem nikdy nebyla, kamarádi ale psali na FB něco o tom, že je to opravdu hodně americký styl, tak nevím, jestli Vám bude tohle vyhovovat. Ráda mám pizzu z Millenia nebo Fary na Franťáku. Výborně vaří taky u Medvěda ve Studánce (u Intersparu nebrat!) a samozřejmě na Mojžíšáku. Nevím, jestli jste z Lbc a něco Vám ty názvy říkají; kdyžtak upřesněte
Nevím, jak to tam bude s grilovaným jídlem, ale pizzu tam dělají dobrou (no, snad rok a půl jsem tam nebyla, tak snad nezměnili...), prostředí je na 80% (prostor pro velké party, skvělé sociální zařízení - čistota a tak), dětský koutek měli taky docela funkčně vybaven, jakoby stranou od všeho dění - a přitom vlastně v centru celého prostoru... Každopádně dejte vědět, jak jste byl spokojen
No tak to jsem ráda zase tam někdy zajdu. Pizzu já můžu
Zkuste schválně, jestli budete mít zase příležitost, to Repre Rupre. Chodím tam často (nedaleko jsem bydlela) a nemůžu si vynachválit kuchaře. Ta jídla jsou prostě připravená suprově. Nikdy jsem nedostala nic, co by mi nějakým - opravdu jakýmkoliv - způsobem nevyhovovalo, a často jsem si vyloženě "pošušňala" jako jinde ne. A miluji tam i to prostředí (nekuřáckou část).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.