Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Restaurace v Liberci

Od: nestastnik® odpovědí: 6 změna:
Zdravím,
máte někdo tip na dobrou restauraci v Liberci?Kuchyně není rozhodující,ale rád bych nějaké grilované papání:)
Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Moc dobře vaří v Repre Rupre v Ruprechticích, ale o grilu to tam asi moc nebude. Nebo na druhé straně kopce Guru Guru, tam se mi ale moc nelíbí prostředí. V Chicago Grillu jsem nikdy nebyla, kamarádi ale psali na FB něco o tom, že je to opravdu hodně americký styl, tak nevím, jestli Vám bude tohle vyhovovat. Ráda mám pizzu z Millenia nebo Fary na Franťáku. Výborně vaří taky u Medvěda ve Studánce (u Intersparu nebrat!) a samozřejmě na Mojžíšáku. Nevím, jestli jste z Lbc a něco Vám ty názvy říkají; kdyžtak upřesněte :)

hodnocení

To Milenium vypadá celkem dobře,tak to zkusím:)
Děkuji za tip
V Lbc. jsem prožil dva krásný roky života. Jestlipak ještě funguje Šavlovna s plakátem Gunard lines nad barem a Berlín nahoře pod lanovkou?

Nevím, jak to tam bude s grilovaným jídlem, ale pizzu tam dělají dobrou (no, snad rok a půl jsem tam nebyla, tak snad nezměnili...), prostředí je na 80% (prostor pro velké party, skvělé sociální zařízení - čistota a tak), dětský koutek měli taky docela funkčně vybaven, jakoby stranou od všeho dění - a přitom vlastně v centru celého prostoru... Každopádně dejte vědět, jak jste byl spokojen :)

hodnocení

Zdravím,
tak právě před dvěma hodinama jsme tam byli a musím to pochválit.Grilovaná panenka výborná a co se mi v životě nestalo-číšník dbal na to,abychom já i manželka měli talíře natočeny stejně (myslím,že maso bylo po pravé ruce).Je to taková pro mně blbůstka,ale je tedy vidět,že jim na hostech záleží.Takže za mně*palec*

No tak to jsem ráda :) zase tam někdy zajdu. Pizzu já můžu :) Zkuste schválně, jestli budete mít zase příležitost, to Repre Rupre. Chodím tam často (nedaleko jsem bydlela) a nemůžu si vynachválit kuchaře. Ta jídla jsou prostě připravená suprově. Nikdy jsem nedostala nic, co by mi nějakým - opravdu jakýmkoliv - způsobem nevyhovovalo, a často jsem si vyloženě "pošušňala" jako jinde ne. A miluji tam i to prostředí (nekuřáckou část).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]