Nejste přihlášen/a.
Dobrej, líbí se mi jedna holka, možná jsem do n í zamilovanej. Chodí se mnou do třídy, hodně si s ní píšu atd. Vypadá to dobře, ale nevím přesně jestli by se mnou chtěla chodit. Mám strach se jí na to zeptat, strach z její reakce atd.
Přemýšlel jsem, že jí napíšu jakože na kolik procent u ní mám šanci. Ale mám stále strach.
Poradíte co mám dělat? Díky
"Jakože na kolik procent u ní máš šanci?" To je nesmysl, třeba ti i něco odpoví, ale z jejího pohledu šanci bud máš a půjde s tebou, nebo nemáš a nepůjde.
Díky za odpověď, spíše jsem se chtěl zeptat, jak potlačit ten strach ukázat kuráž a napsat jí nebo říct... jelikož můj nepřítel č.1 je strach z reakce.
Máš-li nějakou šanci, ví jen ona sama, nikdo jiný. Proto považuji za pošetilé hledat radu v internetu. Musíš si uvědomit, jestli ji opravdu miluješ (ale to už bys asi jednal), nebo si to jenom namlouváš.
Pokud o ni máš zájem, mluv s ní přímo. Je nesmysl jí psát a ptát se, na kolik procent u ní máš šanci. Odpovědi jsou možné jenom dvě: 0 a 100 %. Ale tu správnou nikdo z nás nezná.
Každopádně jí nepiš, řeš to s ní osobně!
K tomu tam byl ten obrázek :D "Když je IE dost odvážnej na to, aby se zeptal, jestli může být výchozím prohlížečem, tak se taky můžeš odvážit ji někam pozvat."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.