Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Které nealko pivo je nejkvalitnější?

Od: andrej® odpovědí: 5 změna:

Které nealko pivo je nejkvalitnější? Neboli téměř zdraví prospěšné?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

0x

Nealkoholické pivo Radegast Birell, které vyrábí Plzeňský Prazdroj, se stalo vítězem kategorie nealko piv na nejvýznamnější světové soutěži pivních značek World Beer Cup.

A zdraví prospěšné jsou piva 12°.Doporučuji značku Bernard.

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
nemohu dát doporučení podle sebe (pivo de facto nepiju skoro vůbec - tak 2-3 za rok), ale otci vozím přímo z pivovaru toto primator.cz/... (jiné než nealko pivo už pít nemůže) a nedá na něj dopustit. Zkoušeli jsme mu kupovat i jiná nealko piva a nic mu tak nechutnalo jako toto. Jen pozn. - lze koupit i v Tescu, ale co si pamatuju, tak tam je tuším pod jejich značkou, ale výrobce Primátor lze na etiketě také nalézt.

hodnocení

0x

vychlazený Radegast

hodnocení

0x
Za mě taky Radegast.
zajixxx*

Jedině Radegast, ostatní mi chutnají jako jarová voda (a tu jsem nikdy nezkoušel xDD)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]