Se zavřenými. Otevřené oči během líbání jsou pro mě symbolem neupřímnosti, neférovosti, vysoké sexuální chtíče (nadrženosti) . Možná je to následkem prožitých událostí Nejsnadnější způsob jak romantického člověka zpacifikovat, je během líbání pozorovat např. procházející lidi.
Líbám s otevřenýma povětšinou,ale i se zavřenýma.Mám zkušennost,že mé minulé partnerky je měly vždy spíše zavřené. Občas jsem nad tím přemýšlel a myslím,že ženy se ve vztahu angažují více citově(vnitřně),zatímco muž potřebuje ženu hledět. Má současná partnerka má oči v určitých momentech otevřené a i celkově více než byly mé zkušennosti doposud s minulými partnerkami.Přiznám se,že v prvních chvílích mne to trochu zaskočilo,když jsem si všiml,že má oči otevřené.Nebyl jsem na to zvyklý.Ještě te´d nad tím občas přemýšlím.Ona říká,že se jí to líbí,když se na mne dívá. Sex s ní je ovšem oproti minulým partnerkám úchvatný. Nikdy jsem něco podobného nezažil.Pořád mi říká,že je to mnou,ale řekl bych,že to minimálně z poloviny i její zásluha.Prostě nám to tak nějak klape. Mám ji rád jako zamilovaný puberťák. Občas se v duchu směju,že jsme ve 40ti letech jako dvě hrdličky.
rika se kdyz opravdu muz/zena miluje tak ma oci zavrene. ja je mivam zavrene a kdyz jsem je zkousela mit otevrene tak mi to prislo hodne divne ale kazdy jsme nejaci. a taky jsem slysela teorii ze kdyz maji zeny oci zavrene tak si predstavuji bud nekoho jineho a nebo jine okoli aby to dodalo vic na romantice a chtici. u muzu ale teorii neznam teda kdyz se nebavime o gejich ti to maji pry uplne stejne jak zeny popripade si predstavuji stqvajiciho partnera svleceneho ale u geju to nevim jiste znam jen jednoho a tento nazor je primo z jeho nazoru u zen jsem to prozkoumavala ja sama a jeste samozdrejme ze jsem si i sem tam neco na toto tema precetla
podle toho, koho líbám. pokud se na to nedá koukat, tak raději se zavřenýma
willianor*
ty mas ve zvyku se libat s nekym kdo ti neni sympaticky dle zevnejsku ale jo da se to taky uznat a nemyslim to zle
olaf71*
každý není krásný jako Ty
willianor*
no nemyslim si ze jsem krasna ale skareda nejsem kazdopadne ja si predstavila nekoho uplne odpudiveho na pohled kdyz jsi to zminil jen tak letmo ze kdyz se na to neda koukak tak ze zaviras oci
Hele... libani je srdcova zaležitost je se libam zasadne ze zavřenyma očima. Takova chvile se da prožít jen srdcem... a s nikym s kym je mi opravdu dobře se rozhodne nelibam
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.