Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Deaktivace mobilního čísla - co se s tím děje

Od: beznicku odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, nevíte náhodou co se stane s mobilním číslem po jeho deaktivaci, např. když mi leží simka bez kreditu v šuplíku třeba dva roky, tak je číslo odpojeno, co se s ním stane pak? Dostane ho nový zákazník anebo je navždy zrušeno?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Po nějaké době ho dostane nový zákazník. Sem tam se pak lidi na internetu diví, proč jim volají cizí lidi a chtějí jednu konkrétní osobu (tu které číslo patřilo dříve), když si koupili novou sim kartu..

ano, já jsem na úřadu dostal čílso po instalatérovi a nestačil jsme zvedat telefony. Skoro 2 roky jsem volající přesměrovával na nové "správné" číslo dotyčného,potom už mne to přestalo bavit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]