Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
včera jsem byla s přítelem na večeři v restauraci. Potkal se tam s nějakou slečnou která tam seděla u stolu se svým přítelem ale ani jsem moc neřešila kdo to je. Dali jsme si jídlo, ale nemohla jsem si nevšimnout že přítel tu slečnu jedním okem neustále pozoruje. Ten její přítel se kterým tam seděla na ni pak začal řvát a třást s ní, přítel po něm vystartoval a porvali se. Přítel za tu slečnu zaplatil její útratu, ona ho objala a brečela mu tam, pak mu dala i pusu přímo na rty. To už jsem byla celkem vytočená (a to nejsem žádná žárlivá stíhačka) a když jsme odcházeli tak jsem se ho ptala kdo to byl a on mi řekl že to byla jeho bývalá manželka...a byli spolu 6 let. to se sakra brzo musel oženit.
Svoje bývalé partnery jsme nikdy neřešili ale tohle ve mě vzbudilo touho dozvědět se o ni víc.
Ale nebude to vypadat divně, z ničeho nic po včerejší události se ho začít vyptávat? A při jaké přiležitosti se ho na to zeptat?
Jsem chlap, ale tohle je moc i na mě. Taky by se mi nelíbilo, kdyby se něco podobnýho stalo v opačném případě. Takže souhlasím, vyříkat si to a říct jednoznačně, jaká jsou pravidla. Nějaká pomoc by mi asi nevadila, ale ta pusa byla asi moc. Pokud by po té puse tak moc toužil, mohl jí dostat od Vás a pokud jí chce od ní, tak ať se k ní vrátí, potom za takové nervy nestojí.
buďto to pochopí a nebo se zdekuje a budete mít alespoň klid.
Jak se k tomu postavit? Záleží na vážnosti Vašeho vztahu (což z Vašeho dotazu nevytuším).Určitě nic nezkazíte tím, když se optáte a jasně příteli dáte najevo, že rozumíte tomu, že se zastal ženy v tísni a jste na něj pyšná, ale ten polibek na rty byl zbytečný luxus, který Vám dělá starosti. Ať z vaší reakce na toto vyplyne cokoli, je to odraz skutečnosti.Chci řící : buď Vás nepochopí, urazí se a třeba i odejde, nebo Vás chápavě obejme, políbí a řekne že miluje jen Vás. V obojím případě máte ihned jasno...Příležitost se najde sama, pozná že se něco děje a bude čekat, nebo se sám zeptá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.