Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muzu pouzit lak na nehty?

Od: nikin odpovědí: 2 změna:
Zdravim. Asi 4 roky jsem se trapila se zarustanim nehtu na palcich -dolnich koncetin. Mela jsem to z obou stran, na obou palcich. Byla jsem nekolikrat rezat boky nehtu .. ale bez ucinku. Pred pul rokem jsem byla na plastice nehtoveho luzka. Pomohlo mi to, ale mam oba nehty totalne zdeformovane. Tak se chci zeptat,jestli smim nehty nalakovat lakem na nehty? Preci jen by to vypadalo lepe.. Na jedne strane mi to u jednoho prstu porad trochu odbira .. tak mam strach,aby se mi to treba nejak vice nezanitilo. Diky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tercii*
hodnocení

0x

No nevím. Lak by teoreticky vadit neměl, když už, volila bych laky kvalitních značek (např.Oriflame, Miss Sporty), které se prodávají v drogériích, rozhodně ne laky z tržnice, které obsahují bůhví co. Pro jistotu.

jezebelll*
hodnocení

0x

Zdravím. Pokud je tam zánět,tak bych doporučovala s lakem počkat,ale jestli je lůžko zahojené,klidně nalakujte,jen vynechte milimetřík,aby se lak nedostal úplně na kůžičku. Na odlakování si kupte nějaký šetrný odlakovač bez acetonu a bude to ok ;) Jinak až bude lůžko zcela vyléčené a zahojené,tak se zdeformovaný nehet dá domodelovat gelem,aby vypadal přirozeně. Ale každopádně nejříve počkat,až budou palečky dlouhodobě bez zánětu !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]