Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sbalit holku? :)

Od: kladivoun26 odpovědí: 1 změna:

Dobrej,

začátkem řeknu. Strašně moc se mi líbí jedna holka ze třídy, uplně hrozně moc a dovolím si i říci, že je v tom možná i něco víc, možná jí miluju!

Každým dnem na ní myslím, píši si s ní a někdy chodím i ven, ale pořád nemám tu kuráž jí něco říct. Lépe řečeno, nevím kdy a bojím se reakce, protože nevím zda má i ona zájem. To se zdá zatím jako normální sbalení holky a nic na tom není, ale!

Je tu jedna vyjímka a to takzvaný "rival". Neustále se okolo ní motá, mě odkopává a zaujímá si svou pozornost u ní. Já si myslím, že jsem jen takový kámen vedle... více tady nechci popisovat. Kdyby byl někdo tak hodný a poradil by se se mnou v emailu, byl bych rád :)

Kdo ne, tak mi jen tady poraďte jak jí sbalit... :)

Byl bych rád za ten email :) pište mi, zbylé informace napíši...

next-generation@post.cz

Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mertlik
hodnocení

0x

Seber kuráž a řekni jí to, jinak se nikam nepohneš...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]