Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,musim své dítě mazat a pokaždem přebalování?nebo stačí jen občas?pokožku má zdravou a taky si říkám všeho moc škodí.tak bych mazala jen po kakání třeba. nebo jak myslíte vy?díky hezký den
Nemusíte. Mně doktorka řekla, mazat jen když je potřeba, rozhodně nenanášet paušálně kvanta masti dítěti pod plenku. Tak jsem mázla jen občas, když měl syn trošku červenější prdýlku a jen slabou vrstvou. Ale existují i děti, které mají různé problémy, plenkové plísně atd.
Právě si taky říkám že když mu to tam budu mazat po každým přebalování tak se mi i zapaří a budou problémy.tak ho budu mazat jen občas.a ještě dotaz co pindíka? už přetahovat nebo ne? malej má 17 měsíců.tak nevim kdy bych měla začít
Tohle by měl říct doktor, však se s dětmi chodí na preventivní prohlídku každou chvíli. Rozhodně nepřetahovat násilím, ať se předkožka nenatrhne, jen co to jde. Je to hodně individuální, můj synovec byl v tomhle věku už po obřízce, ale on měl opravdu fimózu, ne jen slepený list předkožky, tak jako je to u kojenců a batolat normální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.