Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat, jestli nemáte zkušenosti s dlouhodobým cestováním a pobytem v zahraničí když musíte pobírat dlouhodobě léky, například s cukrovkou (když máte trvalou substituční terapii inzulínem). Můj případ je že mám dlouhodobou substituci testosteronem. Chtěl bych tedy poradit, jak jste vy osobně nebo vači známí tuto substituci řešili když jste byly dlouhodobě (více než rok) v zahraničí.
Mohu popsat jen vycestování do zahraničí na 3 týdny, píchala jsem si v té době interferony, na léky musel být vystavený od lékaře "pas" kde byl lék popsán v několika jazycích, mé jméno, rodné číslo, číslo mého pasu, spojení na lékaře-malá knížečka už nevím co ještě tam bylo. Na letišti jsem si připadala jako ten co pašuje drogy. Zkuste se zeptat přímo lékaře který vám lék předepisuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.