Nejste přihlášen/a.
Tohle je moc neurčitě položena otázka, skus se zeptat nějak jinak. Já za touto otázkou cítim tvou potřebu vyznat se sám v sobě, nic jiného mně nenapadá. V tom ti mohou pomoct různé testy, ale já jsem třeba u některých měla problém, protože např. ze tří odpovědí bych si nevybrala žádnou. Každopádně poznat sebe je velký úkol pro každého z nás. Odpověď na to se snaží dát nejenom psychologie, ale i sociologie, antropologie, religionistika, politologie, historie atd., protože nikdo není ostrovem sám pro sebe, ale tvoříme společnost a to nás jako osobnost taky poznamenáva.
psychotesty.zivotopis-vzo/... Máš na mysli toto rozlišování? Marně pátrám v paměti, jestli nějaké rozlišování určil Pavlov.
doplněno 05.06.14 16:14:Sony a fňukáš u toho taky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.