Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osobnost

Od: kuba7255® odpovědí: 4 změna:
Zdravím, chci se zeptat jaký máte názor na osobnost? myslím jako jací jsme atd. charakteristiku podle I. P. Pavlova znám.. vím jen vlastní osobní názor díky za reakce.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

remedios78*
hodnocení

0x

Tohle je moc neurčitě položena otázka, skus se zeptat nějak jinak. Já za touto otázkou cítim tvou potřebu vyznat se sám v sobě, nic jiného mně nenapadá. V tom ti mohou pomoct různé testy, ale já jsem třeba u některých měla problém, protože např. ze tří odpovědí bych si nevybrala žádnou. Každopádně poznat sebe je velký úkol pro každého z nás. Odpověď na to se snaží dát nejenom psychologie, ale i sociologie, antropologie, religionistika, politologie, historie atd., protože nikdo není ostrovem sám pro sebe, ale tvoříme společnost a to nás jako osobnost taky poznamenáva.

hodnocení

0x

psychotesty.zivotopis-vzo/... Máš na mysli toto rozlišování? Marně pátrám v paměti, jestli nějaké rozlišování určil Pavlov.

doplněno 05.06.14 16:14:

Sony a fňukáš u toho taky? ;)

sonyboj*
hodnocení

0x

Já se asi řadím do skupiny popsané I.P.Pavlovem, protože jakmile mi u dveří zazvoní nějaká hezká žena, okamžitě slintám *smich*

hodnocení

0x

Ještě je zajímavé rozlišení osobností podle elementů (země, vzduch, oheň, voda)... Jen moc nevím, na co se přesně autor dotazu ptá..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]