Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spoj na letiště ve 2 ráno

Od: joensu* odpovědí: 4 změna:

Poraďte prosím,jak se dostat z hl.nádraží na letiště V.Havla okolo 2-3h ráno.Nejlépe přímý spoj,nebo s co nejméně přestupy.

doplněno 05.06.14 12:19:

omlovám se vloudila se mi tam špatná rubrika.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste www.idos.cz - tam Vám to najde všechny spoje odkud kam potřebujete a v kolik. Já si myslím, že ten Váš čas je docela problematický.. já bych si vzala taxi..

pb®
hodnocení

0x

Hledejte na www.dpp.cz, mně to našlo autobusem 504 na I.P.Pavlova a pak 510 na letiště. Ale pojedete to hodinu. A nebo je přímá linka AE, ale ta jede nejpozději v 22:00.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nočním busem č.504 z Hlavního nádraží na I.P.Pavlova a odtud busem č:510 na letiště.

Hledej tady: jizdnirady.idnes.cz/...

Spoj na letiště ve 2 ráno

hahanaj*
hodnocení

0x

zásadně používám taxi - dám 300kč a spolehlivě mě dopraví až k terminálu a nemusím se stresovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]