Nejste přihlášen/a.
nazdar boric hee mam problem jedny holce se libim ale pry potrebuje vic casu a ja uz bych chtel na chozeni ale pry ete ne nevite naky zpusob jak ji zbalit pls pls pls poradtemi prosim moc poni touzim je mila a hodna pls
bez komentáře
Takže k nadpisu - holku vybělíš snadno, zakaž jí solárko a pořádně jí vydrhni drsnou houbou. Hee a dál, jestli jí chceš sbalit, tak jí napiš milostný dopis, ovšem mám takový neodbytný pocit, že nejdřív musíš absolvovat pohovor o pravopisu a slohových stylech (nic ve zlém!).
Jaképak nic ve zlém?! Za takovýto písemný projev -
Bxlenx holkxnazdar borxxx hee mxm problxmx jednx holce se lxbxmx ale prx potrxbuje vxc xxsu a jx ux bych chtxl na chozenxx ale prx xextx nex nevxte nxxakx zpuxobx jak jx zbalitx pls pls pls poraxtexmi prosxmx moc poxnx touxxmx je milx a hodnx pls - by se pisatel měl stydět a vůbec s ním nejít na veřejnost.
Namísto chyby jsem napsal x, je jich tam 47 a jedna velká chyba je sloh. Takže jedna rada, nepiš jí dopis, protože by mohl dopadnout ještě hůře, jak ten dotaz. A ona možná umí pravopis. Tím by jsi se u ní úplně znemožnil. Raději jí řekni, že je hodná a milá, a že se ti líbí, že by jsi s ní chtěl chodit. Určitě jí to bude více imponovat. A když tě odmítne, tak místo práce na jejím balení se raději uč. Je to bída. Nejen teď, ale i v budoucnosti tě budou posuzovat podle projevu, pravda nejen písemného. Nic není ztracené.
47
Á, náš PC expert! Hele sbalit holku není problém. Někdy je mnohem větší problém se jí pak zbavit. Takže zpomal a věnuj se zatím češtině!
hee ty debilku tobe to muze bejt jedno co ja sem to neni tvoje vec takze ti radim abysimne uz neodepisoval na otazky jasny ty kretene ...!takze ti radim abys mlcel jinak si te najdu rekni kde se sejdem no
Rozhodl jsem se uposlechnout Tvoje rady. Jsi zřejmě velmi drsný. Není Tvoje pravé jméno Chuck Norris?
he ty pravdomluvny jestli se schces sejit tak de no delej kde? ja tam z radosti prijdu ale nebojse v rukach budu mit jenom nunčaky jestli vis co to je ty kretene rekni kde se sejdem no
Mimochodem, myslíš že změnou jména nás zmátneš?
radim ti znovu, UKLIDNI SE NEBO SI NAJDI JINÉ FÓRUM NA URÁŽKY
Musíš si bobečku rozmyslet, co chceš! Nejdřív mi radíš, abych Ti už neodpovídal na otázky a pak se mě ptáš, kde se sejdem... Vzhledem k tomu, že jsem zřejmě jiná věková i váhová kategorie, ukončuji diskusi. PS.: A s těmi nunčaky opatrně, ať si neublížíš!
hele stima nuncakama si neublizi potoze je ovladam uz skoro 10 let tak a ty si myslis ze de ovahovou a věkovou kategorii ne to nemas pravdu jde o technice vis ty blbecku
Hm, tak já být tou holkou, tak beru nohy na ramena a utíkám před tebou pryč. S někým, kdo umí ostatní jen urážet ( čím víc urážek, nejlépe za každým slovem, tím líp ), navíc když oni se mu snažili poradit, bych nechtěla nic mít. A tím, že budeš někomu je fyzicky vyhrožovat, dokazovat, jakej seš borec, si žádnou holku nezískáš. Asi máš docela problémy v osobním životě, že? Že se musíš tady takhle ujišťovat o své síle a nepřemožitelnosti ...
hee ty blbecku zacalsi stim ten pracdomluvny sotva napisu ze jsem vyucenej vypotecni technika z pocitacema a hnedka ma narazky tak ad de do prdele nic proti tobe ty sis nezacal ty si ok ale ten pravdomluvny ja si ho podam zitra ad hlida tmave modreho noveho wolksagna passata a at mi rekne kde a v kolik at si udelam cas
Takže clapče, měl by ses velmi krotit. Urážet na fóru to ti jde viď, ale z očí do očí to by jsi byl taky drsňák? Tvé otázky si teď budu pěkně hlídat.
Nu a urážet normální holky? To je ubohost. Tím jsi se tu pěně předvedl
P.S. supr, w a g už je tam kde má být (nebo spíš nemá),ale ještě se prosím nauč interpunkce- i to tvé nadávání se čte pěkně špatně
Tak zaprvý: nevim, jakým právem si dovoluješ mě oslovovat blbečku ... Máš na to papír, že takhle můžeš lidi urážet? Já tě tak neoslovuju, tak neoslovuj tak ty mě! Vůbec mě neznáš a na základě toho, co jsem ti napsala, nemáš jedinej důvod mi tohle psát!
A zadruhý: Kam jsi psal, že jsi vyučenej výpočetní technika s počítačema?
tak to ja bich se taki pridal kdyz tam budou ti nanuci posnaz me v rukach budu myt taky nanuka a udelame si nanukovou parti a abich tam nemusel bit presne na cas tak as tama budes tak si dej par facek a sase muses jyt domu tak sejtra v sest vecer na vaclavakupodkonem estli vis kde to je a estli tam nebudes tak ses srab kterej se pouse vytahuje tak co ti na to prde
přemýšlím, či jsi si těmi nunčáky nevybil z hlavy zdravý rozum ...pokud ještě ne, tak už to asi dlouho trvat nebude...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.