Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motivační film

Od: trochta odpovědí: 3 změna:

Zdravím, mohli by jste mi doporučit nějaký film, kde jde člověk za svými sny, buduje kariéru, či nějak jinak pracuje :) díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

chyť mě když to dokážeš, danyho partáci, kurýr, kokain...

a jinak z těch legálních činnosti třeba: V zajetí rychlosti, Muž na Měsíci, The Social Network, Zvedá se vítr, ...

hodnocení

0x

Rocky... sice je to o sportu, ale ono se to dá vztáhnout na cokoli :)

doplněno 05.08.14 06:02: Někdo cvičí nebo něco dělá několik let a už vlastně neví odkud další motivaci vzít. Filmy jsou pohodlné a zábavné. Ono často po shlédnutí motivačního videa na youtube mám chuť hned jít pro činku. :-D

iz*
hodnocení

0x

Je to volná diskuze, tak snad nebude vadit, když se přidám: Několikrát jsem tu zahlédla dotaz na téma "motivačního něčeho". K čemu jsou dobré "motivační" filmy, videa, přednášky, ... nedokáže-li člověk najít motivaci sám?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]