Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Originální předání auta jako dárku

Od: jandaa odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chtěl bych poradit s předáním dárku. Jde o to, že chci koupit sestře a jejímu příteli, potažmo její se rozrůstající rodině auto. Dlouho sem přemýšlel co jim koupit a tohle je ideální řešení. Auto už jim dosluhuje a obměna jim přijde jistě vhod. Takže přemýšlím jak ho originálně předat. Nechat ho na parkoviští před panelákem s velkou mašlí, si myslím není ono. A protože fantazii se meze nekladou, tak budu rád za vaše nápady :-D Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

andrejkao*
hodnocení

0x

Zdravím, můj napad je : že byste mohl zaparkovat auto před domem a dat jim jednu hezkou malou krabičku s klíčem od auta a s kartičkou "Podívej se z okna" . Doufám že to pomůže :D

hodnocení

0x

Já bych vzal sestru na projížďku a po ní bych jí dal klíček se slovy: Jestli se ti líbí, tak si ho někde zaparkuj. Nekupujeme přece dárky kvůli pompéznímu předávání.

jandaa
hodnocení

To je celkem dobré. Mohl bych je všechny tím autem vzít někde třeba do Zoo, nebo něco podobné kam s dětma. No a na otázku čím to jedem, bych řekl že mám jiné firemní. Prohodil bych o autě pár slov se švagrem jak se mu libí (třeba se mu líbit nebude) a při příjezdu bych mu oznámil ať si ho zaparkuje.

hahanaj*
hodnocení

0x

Osobně bych volila raději, kdyby si auto mohli vybrat a nedělala tajnosti s jeho výběrem a předáním . Takový drahý dárek by měl v první řadě vyhovovat .Jistě by to i uvítali .

Jen můj názor.

otaznik*
hodnocení

0x

Vezměte sestru na největší parkoviště v okolí - ideální je nákupní centrum, dejte jí klíče a ať si najde svůj dárek sama. Pokud ji chcete trochu potrápit, nadělte jí rezervní klíč, kde není ani značka auta. No a pokud jí nezatknou, tak si ten dárek opravdu zaslouží :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]