Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plnění obálek od pana Velcla!

Od: bene2* odpovědí: 10 změna:

Otevírám znovu diskuzi o nabízené práci domů a to panem TOMÁŠEM VELCLEM -Plnění obálek.!

Můj důvod je snadný, je čím dál tím více lidí které podvedl a vydělává na tom, že musíte předem uhradit poplatek a pak se dozvíte podrobnosti, které na svých webových stránkách neuvádí. I kdyby jste práci začaly dělat, budete otrokem a nic nevyděláte (stanete se dlužníkem pana Velcla). Poté co podvedl moji manželku mi slíbil, že větší část příspěvku vrátí, už jsou tu vánoce a pan Velcl neposlal ani korunu. Prosím šiřte tuto zprávu dále, jinak tento plevel se bude v naší zemi šířit.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

Škoda, že jste se již dávno nepoučil, že práce přes net je podvod .

doplněno 09.12.12 16:17:

přeci když začnete něco dělat,nikde nic předem neplatíte - to snad je logické , nevím co vás k tomu vedlo poslat peníze - ten se jen zasmál -*ua**ua*

ladaadal*
09.12.12 16:02
hodnocení

0x

*zed**zed**zed*

buss
hodnocení

0x

Vážený, lidi jsou nepoučitelní, naivní, chápete? Byli, jsou a budou.. Jděte k soudu.

doplněno 09.12.12 19:32:

Kdyby to bylo lukrativní, tak zaměstnám tady obec a budou mi to rvát z ruky.

hodnocení

0x
Kdyby neexistovalo mnoho lidi, co podobne existenci hloupe naleti, neexistoval by ani pan Velcl.
Obeti pana Velcla maji na jeho podvodech minimalne stejny podil jako sam Velcl (podle mne jeste vetsi).
Navrhuji tyto lidi zbavit svepravnosti a postavit pred soud za trestny cin naivity a hlouposti (kdyby existoval).

mowla*
hodnocení

0x

Víte, Bene2, kdybych o tom mohl rozhodovat, zbavil bych všechny napálené svéprávnosti a ´strčil´ je do správy zákonného zástupce - tolik pokud jde o vás a vaši manželku... :-P

A pokud jde o onoho podvodníka - divím se, že je tolik plačících na mnoha nesprávných hrobech a nikdo z postižených nemá ´namožený pěstě´...

*bzum**haha*

Proč chcete, aby někdo dělal něco za vás? - copak si vaše manželka zjistila informace dříve, než vyhodila peníze do kanálu? Copak vy proti Velclovi něco podnikáte?

hop®
hodnocení

0x

Myslím, že není nevyhnutelné tuto zprávu nějak extrémně šířit, na této poradně je rozšířena už dost. Vaší manželce sdělte, že pokud je tak naivní, že jí podobné výdělky lákají, ať se příště s někým poradí. *bzum*

Na této poradně by se ani nemusela psát s novým dotazem, stačilo by použít místní vyhledavač. A pokud nemáte dostatečnou důvěru v tyto stránky, můžete zadat jméno tohoto podvodníka přímo do googlu, zjistíte, co je to za ptáčka...

tomasgulas
hodnocení

0x

Velcl, Velcl, Velcl. Budoucí kriminálník a galejník *haha* Klasický šizuňk, který mě však vždy nepřímo pobaví svým vystoupením, jak je vše ok, i zde na Poraďte.

hodnocení

0x

Jak na podobné kujóny?

1/ Nebýt naivním jelimánkem a nevěřit hned všemu, co kde čtu. Pod pojmem "domácí práce" nemusí být třeba mytí schodů nebo vaření guláše, ale může se tam skrývat podobná kulišárna. A zadavatel inzerátu jen čeká, kolik hejlů se zase chytí.

2/ Nikdy, znovu píši NIKDY neplatit dopředu, pokud chci získat práci. Ani kdyby to bylo třeba jen 50 korun. Hledám ji proto, že si chci vydělat a ne platit. Pokud druhá osoba tvrdí, že jsou tam povinné poplatky, navrhnout mu, ať si je strhne z mé první výplaty. A je ticho, do toho ti šizuňci nejdou. Ti potřebují peníze už předem.

Myslela jsem si, že tento "byznys", který mám přinesla doba svobodného podnikání, už pomalu vymírá. Omyl, není to pravda, pořád ještě se najde dost troubů, kteří uvěří. A JE TO MARNÝ, JE TO MARNÝ, JE TO MARNÝ...*zed*Jaga.

kleskaj*
hodnocení

0x

Na Seznamu hledejte antivelcl.wz.cz

Dole najdete kontakt na hromadné trestní podání

kleskaj*
hodnocení

0x

Vše co jste dostal pošlete doporučeně zpět spolu se žádostí o storno.

Opis žádosti si ponechte, škodu musíme postupně vysčítat.

Čím víc postižených se přihlásí, tím větší bude suma. A tím lépe u soudu.

Kontaktujte se dole na antivelcl.wz.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]