Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levná dovolená

Od: kikanda odpovědí: 7 změna:

Dobrý den

Je vás tu spoustu inteligentních lidí :) takže sem se rozhodla obratit tady na vas protože veřim tomu že vy my určite poradite...

chtela bych na dovolenou do 2500. je to vubec možné:za takové penize byt třeba víkend nekde v italii,chorvatsku?poradte,dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kristyn3*
hodnocení

0x

Dobrý den,

Záleží jestli chcete jet autem nebo busem, zadal jsem do vyhledáváče totot

dovolena.invia.cz/...

snad to trochu pomůže

doplněno 04.06.14 19:24:

+ k tomu samozdřejmě stravu a další výdaje. Podle mě se nic za tuto cenu nedá pořídit. Snad aspon trochu odkaz pomůže.

ohneta*
hodnocení

0x

Podle mě není, pokud se do uvedé částky mají počítat veškeré náklady

zlobrobecny
hodnocení

0x

Nejdříve si pročti diskuzi okolo společnosti INVIA. Ideálně je se obrácet přímo na cestovní agentury...ne na prostředníka...poslední dobou už prý Invia není nic moc...

hodnocení

0x

Dalo by se. Víkend (pobyt), cesta stopem (pár dní), stan a někde v kempu.

lidus*
hodnocení

0x

Za 2 500?, to bych viděla na stan u babičky na zahradě. Víkendový pobyt za ty peníze najdete, ale je to den v autobuse, okoupání a zase cesta, to není odpočinek. Zkuste aspoň 1000Kč přišetřit a pak už se dá najít pobyt autobusem v bungalovu, stanu , bez jídla na 5 dní.

doplněno 05.06.14 10:07:

Jen zkusmo např. zde slevin.cz/...

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Mám dobré zkušenosti na dovolenou s www.atis.cz

hodnocení

0x

Na Slevomatu v minulých dnech nabízeli 1 den u moře za 990 Kč.

Jenže, co budete mít z víkendu u moře? Jako naschvál může oba dny pršet, nebo bude min. zataženo. Také už jsem zažila vlny, kdy se nedalo koupat. To dopředu nikdo neodhadne. A hodně času spolkne cesta. Budete rozlámaná, při těchto levných akcích se jezdí autobusem.

Opravdu si přišetřete a jeďte na delší dobu, je šance, že si to užijete lépe, než jen ten víkend. Až do předloňska jsme jezdívali za pouhé 4 tisíce na osobu do jižní Itálie. Byla v tom cesta a pěkné studio pro dva. Celkem na 10 dní, bylo v tom ale 7 noclehů, zbytek cesta. Líbilo se nám to, moc. Jenže cestovka, se kterou jsme jezdili, už dneska neexistuje. Jinak bychom tam jezdili každým rokem znovu a znovu. Jaga.

Jinak,pokud chcete ušetřit, vybírejte si okrajové termíny: květen, začátek června, či září, začátek října. Za méně peněz a pořád ještě si moře pěkně užijete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]