Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Je mi 12 let, měřím 170cm, jsem holka a mám 90kg.
Chci se změnit..
Nezná někdo nějaké vhodné cviky pro mě?
Za každou odpověď budu vděčná^^
Děkuju.
Domnívám se, že toto nejsi schopna zvládnout sama. V první řadě by se s tímto problémem měli zabývat rodiče. Vyšetření u dětského lékaře, potom "odtučňovací" lázně. A po návratu domů dieta a cvičení.
Ale abych pravdu řekla, nějak se mi Tvému dotazu nechce věřit. Ve Tvém případě by se jednalo o morbidní obezitu a že by toto nikdo ve Tvém okolí neřešil?
Ano, je to hodně,ale zase při te vysce zas nevidím extrém.
Tady tezko radit, musis chtít zhubnout.
Ja si taky rikam, ze bych potrebovala shodit tak 15 kg, ovsem sladkemu a ruznemu jidlu, ktere rozhodne neni dietní neodolam.Prostě
mi chybi pevna vule a to je základ. Potom zdrava strava, pravidelnost v jidle a cvičení. Jde to pomalu, ale jde to.
Ovsem jak rikam, zaklad je porad ta pevna vule...
doplněno 03.05.14 16:28:Sebod ja mela pri 165 cm 85kg ale ze bych si pripadala morbidne obézní?
Jiste mne je pres 30, slecne12.dobre to není. Ta vyska to ale maliiiiiiiiiiiiinko koriguje.
Morbidni obezitu si predstavuju jinak.
Skoda ze nemame foto...Takže
asi tak, proste ta slova morbidni obezita vidime kazda jinde..nic vic.
Za prvé, touto otázkou by se měli zabývat rodiče ve spolupráci s lekařem. Podle mně máš problémy s hormonálním systémem. Jinak zkus sportovat. Ne, když na to máš čas a naládu, ale jako profesionální sportovkyně. Sportovní disciplína by tě ovšem měla hrozně bavit. Jinak to nezvladneš, je to fakt dřína.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.