Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit plakáty?

Od: luna* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, přemýšlela jsem, kde by se daly koupit plakáty hudebních skupin/seriálů/zpěváků, koukala jsem třeba na ebay, ale chtěla bych to sehnat spíš v kamenném obchodě. Nenapadá vás něco? Díky moc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Jako prvni me napadlo co treba vyzkouset hudebniny, prodejce CD?

mata97*
hodnocení

0x

Ono stačí přijít do nějakého obchodu k tomu určenému. U nás ve městě je Color3p tam Vám udělají všechno. Nápisy na hrníčky, potisky na trika, a když přinesete fotku, tak vám ji udělají klidně jako samolepku v nadživotní velikosti a nebo jako právě ten plakát. Takto jsem si nechala udělat plakát Eminema. Jinak samozřejmě ty hudebniny. Nebo Bravíčko. :D A různé časopisy, ale pochybuji, že tam najdete něco jiného než J.B. a 1D. Nebo existují různé programy, kde si ten plakát uděláte sama...:)

anonymkas*
hodnocení

0x

Pokud to nejsou vyloženě moderní skupiny typu 1D, tak plakáty mívají i v antikvariátech. Ale to jen ty starší skupiny. A pokud můžu doporučit internetový obchod, tak je skvělý výběr na allposters.cz a posters.cz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]