Nejste přihlášen/a.
je normální aby mě na novinkách blokly za toto? UD a ŽENSKÉ PŘIROZENÍ to se mi vubec nelíbí,pokud je vás víc,napište
Dobrý den, nevím, co přesně myslíte tím napište, resp. zda názor na UD a ŽENSKÉ PŘIROZENÍ nebo názor na tu blokaci. Blokaci na Novinkách neřeším, protože tam nic nepíši. Ale, jako majitel UDu jsem vcelku s jeho estetickou stránkou spokojen. A to ŽENSKÉ PŘIROZENÍ není také nijak ošklivé. Jo, tak líbí. Zdravím!
doplněno 01.05.14 20:37:ukulele - tazatel tam, ovšem, vyjádřil svůj nesouhlasný postoj k těmto orgánům. Možná je měl chválit.
na Novinkách.cz jsem bloklý min.jednou týdně. přečti si pravidla a nebo vydrž blokaci (24hodin)
Olafe71, přelož nám to prosím. Nebo to má znít : já jsem na Novinkách.cz porušoval pravidla a urážel jsem tam a tak mě blokli? Přeci když někdo napíše jen úd a ženské přirození, tak za to se neblokuje, nebo se pletu?
sprosté slovo znamená blokaci. patří mezi ně i úd, dámské přirození . přečti si tam občas moje příspěvky, ale musíš být rychlejší než cenzor. někdy mám pocit, že tam dělá na vedlejšák jeden místní mazač mých příspěvků
úd je sprosté slovo? a dámské přirození také? i takto slušně napsané? tak piš název estonského přístavního města jménem Ku..., to není sprosté, to je zeměpisné třeba jako Mělník
bohužel je.možná záleží v jakém slovním spojení je to dále napsané. jestli to někoho neuráží. když napíšeš, že kouká jako dámské přirození z roztržených kalhot, tak jsi bloklej
Po několika denních a jedné týdenní blokaci za zcela normálně napsaný názor bez sprostých slov, a bez odezvy na dotaz, co jsem učinila špatně, jsem se tímto serverem skončila. Vede to nějakej chudák zakomplexovanej, co si drží svoje kamarádíčky a kdo se mu znelíbí, toho blokuje.
Máte zapotřebí se na podobně ubohém serveru promenádovat?
Praivo, to je taky jedna z věcí, proč už tam nechodím. Cenzura je jedna věc, buzerace druhá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.