Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prvomájový polibek

Od: ben® odpovědí: 15 změna:

Dobrý den, dovoluji si touto cestou všem dívkám a ženám na zdejší poradně poslat jeden virtuální prvomájový polibek, aby neuschly. Holky, necukejte se (a rozkvetlý strom si někde musíte už najít). Zdravím!

A tady máte toho "hudlánka" *pusa*.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

Beníku. Vzala jsem noťas pod rozkvetlou (no, spíš dokvetlou) třešeň a nastavuji tvář *pusa*

ben®
hodnocení

Dobrý den, tak, to byl od Vás až geniální nápad! Doufám, že to pěkně mlasklo . Zdravím!

Bene, nevím, jestli jste už po večeři nebo ne, ale každopádně mi to vaše políbení chutnalo! A bylo mi jedno, jestli je lívancové, nebo česnekové - bohužel ale bylo jediné :( Přeju hodně lásky a krásné dny!

ben®
hodnocení

Dobrý den, ne ne, ještě jste stihla políbení lívancové. A když vidím zvýšený zájem, tak já si ty topinky dneska nedám. A nebuďte smutná - on se nějaký "polibkovač" najde. Zdravím!

lidus*
hodnocení

0x

Bene díky, jen to mlasklo a udělalo mi velkou radost. Od včera jsem na prášky, můj zeť hraje ruletu dál a už má opět "vyhrané" cca - 400 000.

ben®
hodnocení

Dobrý den, nemáte zač a rád jsem potěšil. O tom Vašem problému vím, ale nevyjadřoval jsem se k tomu (tedy, myslím, že spíše ne). Co na to říci? Snad jen příměr - zkáza člověka v přímém přenosu.

Ty prášky by potřeboval on - nebo "dostat pořádné kapky". Zdravím!

hodnocení

0x

To je milé, a jak napsaly ženy přede mnou, potěšilo :) ta mlaskla. Hezký den *slunce*

ben®
hodnocení

Dobrý den, rád jsem potěšil i Vás a také přeji hezký prvomájový den. Zdravím!

claire*
hodnocení

0x

Jéé, děkuju :) Milá sladká pusa *ua*

ben®
hodnocení

Dobrý den, pokud byla pusa sladká, tak jsem si asi špatně otřel ústa od lívanců . Zdravím!

miklous*
hodnocení

0x
Díky, díky :-*, už je tady "mlask". Pusinu slaďoučkou od lívanců mám moc ráda. M
ben®
hodnocení

Dobrý den, to jste měla štěstí, že jste přišla včas. Večer dám asi topinky s česnekem . Zdravím!

hodnocení

0x

Beníku, díky moc za pusu. *palec* Aspoň jednu dneska dostanu, i když jenom virtuální, ale dostanu. *pusa*

ben®
hodnocení

Dobrý den, ale jo, tak si pojďte ještě pro druhou, aby jste nebyla lítostivá . Zdravím!

doplněno 01.05.14 22:48:

anzionka - no, já nevím a jsem v rozpacích. Líbat se můžeme i beze slov, ale tykání je už tak nějak moc osobní a zavazující - ještě si to rozmyslete . Ale, samozřejmě, že ano.

Tak když už se líbáme, Bene, tak bychom si mohli i tykat, ne? *pusa* *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]