Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platnost jízdenky

Od: michalk* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, dneska jsem si koupil jízdenku na vlak a je tam platnost: 29.4 - 30.4

Jízdenka je platná ještě zítra?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, ale jízda musí být započatá v první den platnosti (tj. dnes)

michalk*
hodnocení

Aha, já moc vlakem nejezdím, děkuju za odpoved.

A když mi průvodčí jízdenku necvaknul Tak to už zítra neplatí?

hodnocení

0x

Jestli je zítra 30.4., tak je. Ovšem, není tam náhodou napsáno, že jízdu je nutné nastoupit vlakem, který odjíždí podle jízdního řádu v první den platnosti jízdenky?

doplněno 29.04.14 16:12:

jethro mě o pár vteřin předběhl, jsem rád že jsme se shodli :)

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Ono je to složitější. Jaká je to jízdenka? Všechny jízdenky mají platnost do druhého dne, ale cestu je třeba začít první den.

michalk*
hodnocení

Je to obyčejná jízdenka. A co když mi jízdenku necvakne průvodčí? Tak to ten druhý den už neplatí?

Pokud splnis vsechny podminky tak je jedno ze listek neni cvaklej.

nabu
hodnocení

0x

Zrovna dnes jsem vlakem cestoval. Pokud si koupíte obyčejnou, platí do O6.hod. následujícího dne. Pokud zpáteční, ta platí celý následující den do 24.hod. Je to napsáno na přední straně jízdenky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]