Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,prováděl jsem platbu pro(stahomat.cz) přes paypal(účet mám nový). Všechno zadání proběhlo,pak jsem dal pokračovat,vyskočila stránka plná údajů a když jsem se vrátil tak platba neproběhla.Jak to správně provést díky Jirka
Pokud platba neproběhla, zajisté se objevila nějaká chyba, která by nám byla, pokud byste ji sem napsal, velice užitečná. Takto si mohu pouze tipnout například na to, že vaše platební karta nepodporuje (nebo má aktuálně zakázané) transakce na internetu.
Já to platil s toho účtu paypal né kartou.Při nákupu kreditu jsem zadal platbu "paypal" vše naskočilo správně,dalm jsem pokračovat naběhla stránka plná různých skratek a znaků.Tím to skončilo a platba neproběhla. Díky
Správně jsi to napsal. Ale snad není tak ... aby chtěl platit z účtu, který není potvrzený a nejsou na něm peníze? Jsem zvědavý na zpětnou vazbu, jestli se ozve.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.