Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platba paypal

Od: jirda27* odpovědí: 6 změna:

Zdravím všechny,prováděl jsem platbu pro(stahomat.cz) přes paypal(účet mám nový). Všechno zadání proběhlo,pak jsem dal pokračovat,vyskočila stránka plná údajů a když jsem se vrátil tak platba neproběhla.Jak to správně provést díky Jirka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud platba neproběhla, zajisté se objevila nějaká chyba, která by nám byla, pokud byste ji sem napsal, velice užitečná. Takto si mohu pouze tipnout například na to, že vaše platební karta nepodporuje (nebo má aktuálně zakázané) transakce na internetu.

jirda27*
hodnocení

Já to platil s toho účtu paypal né kartou.Při nákupu kreditu jsem zadal platbu "paypal" vše naskočilo správně,dalm jsem pokračovat naběhla stránka plná různých skratek a znaků.Tím to skončilo a platba neproběhla. Díky

ukulele*

cekem by se hodilo vidět tu stránku, předpokládám, že máš na paypalu dost peněz?

paypal si před první platbou provede ověření kdy ti z konta strhne 50kč nebo 1$ a následně ti je vrátí. Pokud máš jak píšeš účet nový a verfikace dosud neproběhla tak zatím nic nezaplatíš. Podívej se do seznamu připojených platebních karet jestli je tam aspoň jedna aktivní.
Platbu bez verifikace můžeš uskutečnit, když si předem převedeš potřebnou částku na účet převodem.S takhle "před nabitou " částkou pak paypal už umí zacházet. Tlačítko k převodu peněz které ti vygeneruje číslo účtu a variabil najdeš na horní liště. Musíš ale počítat s tim, že to je běžná bankovní operace a takový převod trvá naším drahým bankám i tři dny.
ukulele*

Správně jsi to napsal. Ale snad není tak ... aby chtěl platit z účtu, který není potvrzený a nejsou na něm peníze? Jsem zvědavý na zpětnou vazbu, jestli se ozve.

jirda27*
hodnocení

Bude to asi ono,momentálně to nestihnu,ale zapracuji a dám vědět.Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]