Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádka se stěhuje...

Od: hetty* odpovědí: 3 změna:

Jsem v 6. třídě ... Do 5. třídy jsme byli 5.A aa 5B jenže jsme se spojili a tet jsme jen jedna 6. třída.

Už od začátku roku se moje nejlepší kamarádka kamarádila s jednou holkou co chodila do 5.B ( Šárka ) .

Já šárku moc nemusela připadala mi divná atd. ale postupně jsem z jištovala že je to bezvadná kamarádka jen ji stačilo víc poznat. Nedávno řekla že se bude stěhovat a mě to ranilo :( . Neumím si představit že už s náma nebude chodit do školy ani bydlet ve stejném městě. Prostě si to nějak nemůžu připustit. Hrozně mě mrzí že jsem na ni asi 1. 3 měsíce byla hnusná... Mám ji opravdu ráda a nevím jak zvládnu to že se odstěhuje..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

hetty. To je život. Vem si tu kamarádku. Ta jde sama do naprosto cizího prostředí - bydliště i školy. Jí bude daleko hůře. U Tebe zůstává vše při starém - škola, kamarádi atd.

hetty*
hodnocení

no právě je mi taky hrozně líto.. :(

iz*
hodnocení

0x

Zkus se na to podívat jinak: Kamarádka to sice bude mít zkraje těžší, ale pozná nové lidi, získá nové kamarády, v novém městě se třeba bude moci věnovat něčemu, co u vás není, ... Prostě bude mít jiné možnosti, než nyní.

Přej jí to.

A v dnešním světě mobilů, chatů, e-mailů apod. přece není problém zůstat v kontaktu. Občas se můžete navštívit, ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]