Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už dva dny klikám a hledám skautskou, zelenou košili pro vnuka 135 cm. Ne že by nebyla, ale ona opravdu nikde není. Ani výrobce, ani obchod, ani bazar. Prosím vás, nevíte o takové prodejně, případně nemáte doma někdo takovou košili?
A ještě šátek a turban (na šátek)
V životě bych nevěřila, že se zelená košile nedá sehnat. Vypadá to, že fakt nikde není. Budou prázdniny a tábor. Skautský! Děkuji a hezký den přeji ![]()
skautské vybavení : junshop.cz/...
doplněno 12.05.14 07:52:... ale je pravda, že jako zelená nevypadá... to jsem se s odpobědí unáhlila...
Kamarádky syn je taky skautík.Ta již minulý rok scháněla košili.Bez úspěchu.Pak si vzpoměla že moje žena je krejčová ,tak přišli s prosbou.Navrhli si košili a manželka jim to za odpoledne ušila.Byl to takovej obyčejnej střich a vím že jí to nezabralo moc času.Dostal k tomu ještě i kalhoty a jakou měl radost.Nemáte nějakou takovou šikovnou švadlenu v okolí?Třeba by vám to spíchla za pár korun a měly by jste to přesně na kluka.
To jsem se zaradovala, že odpověď přišla a tak brzy. Pískovou košili, prý na parádu, mladý má, ale zelenou-pracovní ne. Vůbec si nedovedu představit, kde se hledá zelený textil na košili. No řekněte, věřili byste tomu?! Že se něco nedá sehnat? Ale děkuji vám za snahu. ![]()
Mikihans, jojo tu jsem našla. Ale to je ta písková. Podle pokynů hledám zelenou.
Nebo bych koupila bílou chlapeckou košili s kapsami, 2 až 3 bílá trička (klidně u Vietnamců, ale vše 100% bavlnu), 3 sáčky barvy na bavlnu khaki (dobré zkušenosti mám s Duhou) a obarvila bych vše v pračce.
Jeden sáček barvy na 5 litrů vody, jeden přidávám na pračku. Barva je pak sytější a tak rychle se neopere.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.