Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už dva dny klikám a hledám skautskou, zelenou košili pro vnuka 135 cm. Ne že by nebyla, ale ona opravdu nikde není. Ani výrobce, ani obchod, ani bazar. Prosím vás, nevíte o takové prodejně, případně nemáte doma někdo takovou košili? A ještě šátek a turban (na šátek)
V životě bych nevěřila, že se zelená košile nedá sehnat. Vypadá to, že fakt nikde není. Budou prázdniny a tábor. Skautský! Děkuji a hezký den přeji
skautské vybavení : junshop.cz/...
doplněno 12.05.14 07:52:... ale je pravda, že jako zelená nevypadá... to jsem se s odpobědí unáhlila...
Kamarádky syn je taky skautík.Ta již minulý rok scháněla košili.Bez úspěchu.Pak si vzpoměla že moje žena je krejčová ,tak přišli s prosbou.Navrhli si košili a manželka jim to za odpoledne ušila.Byl to takovej obyčejnej střich a vím že jí to nezabralo moc času.Dostal k tomu ještě i kalhoty a jakou měl radost.Nemáte nějakou takovou šikovnou švadlenu v okolí?Třeba by vám to spíchla za pár korun a měly by jste to přesně na kluka.
To jsem se zaradovala, že odpověď přišla a tak brzy. Pískovou košili, prý na parádu, mladý má, ale zelenou-pracovní ne. Vůbec si nedovedu představit, kde se hledá zelený textil na košili. No řekněte, věřili byste tomu?! Že se něco nedá sehnat? Ale děkuji vám za snahu.
Mikihans, jojo tu jsem našla. Ale to je ta písková. Podle pokynů hledám zelenou.
Nebo bych koupila bílou chlapeckou košili s kapsami, 2 až 3 bílá trička (klidně u Vietnamců, ale vše 100% bavlnu), 3 sáčky barvy na bavlnu khaki (dobré zkušenosti mám s Duhou) a obarvila bych vše v pračce.
Jeden sáček barvy na 5 litrů vody, jeden přidávám na pračku. Barva je pak sytější a tak rychle se neopere.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.