Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skautská zelená košile

Od: babkazov® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, už dva dny klikám a hledám skautskou, zelenou košili pro vnuka 135 cm. Ne že by nebyla, ale ona opravdu nikde není. Ani výrobce, ani obchod, ani bazar. Prosím vás, nevíte o takové prodejně, případně nemáte doma někdo takovou košili? *modla* A ještě šátek a turban (na šátek) *sok* V životě bych nevěřila, že se zelená košile nedá sehnat. Vypadá to, že fakt nikde není. Budou prázdniny a tábor. Skautský! Děkuji a hezký den přeji ;)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jip*
hodnocení

0x

skautské vybavení : junshop.cz/...

doplněno 12.05.14 07:52:

... ale je pravda, že jako zelená nevypadá... to jsem se s odpobědí unáhlila...

tematapeak*
hodnocení

0x

Kamarádky syn je taky skautík.Ta již minulý rok scháněla košili.Bez úspěchu.Pak si vzpoměla že moje žena je krejčová ,tak přišli s prosbou.Navrhli si košili a manželka jim to za odpoledne ušila.Byl to takovej obyčejnej střich a vím že jí to nezabralo moc času.Dostal k tomu ještě i kalhoty a jakou měl radost.Nemáte nějakou takovou šikovnou švadlenu v okolí?Třeba by vám to spíchla za pár korun a měly by jste to přesně na kluka.

hodnocení

To jsem se zaradovala, že odpověď přišla a tak brzy. Pískovou košili, prý na parádu, mladý má, ale zelenou-pracovní ne. Vůbec si nedovedu představit, kde se hledá zelený textil na košili. No řekněte, věřili byste tomu?! Že se něco nedá sehnat? Ale děkuji vám za snahu. ;)

doplněno 12.05.14 08:25:

Mikihans, jojo tu jsem našla. Ale to je ta písková. Podle pokynů hledám zelenou.

hodnocení

0x
Jde o to, že už několik let skauti používají kroje spíše hnědo-šedé barvy a v zelené bude všude jak pěst na oko.
Originální kroj lze koupit v Junshopu (www.junshop.cz), ovšem nevýhodou je poměrně vysoká cena (Kolem 500 Kč)
Veškeré doplňky koupíte v Junshopu, ale šátek s turbankem by mu měl po složení nováčkovské zkoušky vydat oddíl, který navštěvuje

hodnocení

0x

A co treba earmyshop.cz/... Nekde se daj sehnat i s kratkym rukavem.

ukulele*
hodnocení

0x

Dobrý den, jak moc musí být zelená, teda RAL nebo prostě odstín? Může to být taková?

minisatnik.cz/...

iz*
hodnocení

0x

Musí to být skautská košile? Co třeba Army výstroj? zelená košile (100% bavlna, 90 Kč)

Skautská zelená košile
iz*

Nebo bych koupila bílou chlapeckou košili s kapsami, 2 až 3 bílá trička (klidně u Vietnamců, ale vše 100% bavlnu), 3 sáčky barvy na bavlnu khaki (dobré zkušenosti mám s Duhou) a obarvila bych vše v pračce.

Jeden sáček barvy na 5 litrů vody, jeden přidávám na pračku. Barva je pak sytější a tak rychle se neopere.

hodnocení

Všechny odkazy pošlu mladé a ona rozhodne, co by pro kluka bylo nejlepší. Jste všichni zlatí a já vám děkuji. *pusa*

doplněno 12.05.14 17:56:

Liduš, toto je ideální. Děkuji *pusa*

lidus*
hodnocení

0x

quercus.estranky.cz/...

doplněno 12.05.14 19:00:

Rádo se stalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]