Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
mám prosbu - před 11 lety jsem po otci,kterého jsem neznala zdědila os.automobil ŠKODA 120 L v dost zoufalém stavu.Jelikož nevlastním řidičský průkaz a auto mi doma vlastně překáželo dala jsem ho jednomu automechanikovi na náhradní díly.
Tím to pro mne skončilo.
V současné době nemám ani žádné papíry od vozu,jako je tech.průkaz a podobně,prosím o radu jak ho nyní nějak odhlásit z evidence,Vím pouze SPZ.
Děkuji za každou pomoc Hana
Děkuji,že jste mi odpověděl,auto na mě napsané nikdy nebylo,ale dle dědického rozhodnutí se určitě dá zjistit,že jsem jeho dcera.Hana
Milá Hanino, samozřejmě že lze zjistit. že jste jeho dcera. (Čí by jste byla, když ne dcera svého otce?). Ale...
pokud neproběhlo v dědickém řízení uvedené vozidlo, tak v tu dobu "zřejmě" neexistovalo. Proto nejste ani majitel. Doporučím (já to mám taky po svém otci auta) toto: nic neřešte, počkejte na dopis ČKP, pokud vůbec přijde. To přijde obyčejné psaní. Můžete odepsat, "uvedá osoba je již mnoho let po smrti". Když přijde doporučený, tak Vám ho stejně nevydají a pošta ho vrátí.
Paní Hano, máte ještě další možnosti, které bych nedoporučoval, ale je jen na Vás. Dojděte na evidenci, zjistěte (složitě) zdali je vozidlo uvedeno v evidenci, pak otevřete dědictví, zaplatíte za to, necháte proběhnout převod...atd.
Ale to asi neuděláte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.