Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde si jako student vydělat 20tisíc

Od: nick0082 odpovědí: 10 změna:

Zdravím

chci se zeptat, jestli nevíte jak a kde si nejlépe vydělat jako student 20tisíc, nejlépe za 2-3 měsíce.

Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joi
hodnocení

0x

Dotaz by měl znít asi takto - hledám práci a nabízím tyto znalosti, dovednosti a přednosti a hledám práci v těchto oborech... Na váš dotaz by se totiž dalo klidně odpovědět, že zméněné peníze si můžete vydělat třeva ve filmech pro dospělé a to za pár dní.

nick0082
hodnocení

Jsem student, 15 let, mám znalosti a dovednosti v IT.

zvidavajanca*

Ono dost záleží, jaké dovednosti v IT - on je to obor docela rozsáhlý.

ukulele*

Studente s IT znalostmi, jak si na tom s rukama? Co makat na stavbě, nebo ve skladu? Mě to připadá, že skoro každý se ohání jen IT a myslí si že pomocí IT se vše vyrobí a postaví, doveze a udělá.

nick0082
hodnocení

Tak samozřejmě že manuálně zručným jsem a trochu zkušenosti mám i v polygrafii, ale ta IT se mi zdá jako nejjednodušší a baví mě.

iz*
hodnocení

0x

Kolik podniků/firem/obchodů už jsi obešel? Kolik sis dal inzerátů a kolik pracovních portálů už jsi prohledal? Tady práci nenajdeš ...

hodnocení

0x

Takovéhle peníze jsem vydělával jako student přes léto o žně, odvážel jsem obilí, vozil díly a naftu...je k tomu ale potřeba Téčko v řidičáku...

buss
hodnocení

0x

Student něco studující by měl už mít nějaké znalosti a mít co nabídnout, snad šel do školy už s nějakým zájmem, A co pak po ukončení školy? Když neví, co bude dělat?

host*
hodnocení

0x

Chce to nějakého solidního zaměstnavatele, který neošidí a dodržuje zákony a bezpečnost práce. Tedy žádnou práci v noci, atd. Například známý řetězec rychlého občerstvení má poměrně dobře propracovanou personální práci od náboru přes zapracování, rozdělení směn, přizpůsobení směn škole a volnému času brigádníků a kariérní postup. Je to lepší než jít někam na stavbu, kde může dojít k úrazu nebo onemocnění (například po zmoknutí, stržení kýly při tahání těžkých předmětů, nebo pro mladého neznámé drsné chování některých spolupracovníků).

Zakládání zboží do regálů v obchodních domech, úklid, pomocné domovnické práce v hotelu. Nebrat pokladnu a odpovědnost za škody, to se může z neznalosti nevyplatit (manko apod.). Nebrat brigádu ve sběrném dvoře na demontáž - možnost infekce, nadýchání prachu a biologického odpadu (bakterií, infikovaného prachu, roztočů z filtrů vysavačů, praček, televizorů, apod.). Hlavně si hlídejte zdraví, peníze nejsou všechno.

Možná nějaké sadařské práce organizované místním úřadem na údržbě místní zeleně?

lotus*
hodnocení

0x

Kde? Nevíme? Ale dozvědět se to dá při hledání práce/brigády - v inzerátech, u firem, od známých, třeba i v tématických diskuzích (tj. jinde než tady).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]