Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekáč v Praze kde?

Od: kladivko odpovědí: 7 změna:
Dobrý den. Můžete doporučit kde v Praze najdu dobrý secondhand? Sháním mikiny s kapucí. Za lepší cenu větší výběr. Ne takové, kde chtějí za sepratinu pomalu tolik co za novou. Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Vím o dvou na Žižkově (zastávka nákladové nádraží), jeden je přímo u centrály O2, druhý je na křižovatce mezi dvěma zastávkami nákladového nádraží.

maco
hodnocení

0x

Chodím do velkého sekáče u stanice metra Vysočanská směr nádraží ČD a dále je dobrý nedaleko zast.autobusu č.188 nádraží Strašnice.

hop®
hodnocení

0x

Z vlastní zkušenosti doporučuji sekáč na metru Strašnická, asi 3 minuty chůze od metra po tramvaji směrem k vozovně, adresa Starostrašnická 40...

sonyboj*
hodnocení

0x

Slyšel jsem, že je dobrý sekáč i kousek od pankrácské věznice. Prý je to někde ve dvoře, asi 200 metrů od kriminálu a chodí si tam hodně nakupovat herci a zpěváci. Zkuste se poptat, třeba to někdo zná..

doplněno 07.05.14 18:11:

Pankrácká se S je pěknej překlep, že? :)

tomtoza*

..není to ruzyňská? :) vážně, tam je pěknej...sekáč..

sonyboj*
hodnocení

0x

Pravda, jsem matla! Ruzyně! Já to popletl .

sonyboj*
hodnocení

0x

Ještě mám dobrou zkušennost s tímto sekáčem. Značkové kalhoty řádově za 3500 tady do dvou stovek a ze třech dvoje funglovky ješte s visačkami, ručně šitý frak anglické výtoby prakticky nenošený za necelé čtyři stovky a spousta dalších věcí. Chce to hledat a čekat, ale dá se tam lecos sehnat ;)

second-hand.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]