Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osmdesátiletá tanečnice

Od: ben® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, podívejte se na zajímavé video (stačí několik prvních minut) a porovnejte se svým věkem a kondicí. No, moc sebevědomí to nepřidá. Ale, babča je dobrá (a má hezké nohy). Tak, hezkou zábavu a zdravím!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Paní je opravdu mimořádná! Vyjímka, která potvrzuje pravidlo. Koukám s obdivem ale v duchu souhlasím s Frantou Čechem

Osmdesátiletá tanečnice

souputnik
hodnocení

0x

Jak zní otázka?

souputníku, příspěvek je ve vtipech a zábavě. Otázka nemusí být. Nedělejte z prdu vzducholoď.

ben®
hodnocení

Dobrý den, děkuji Vám za zastání. Někdo to pochopí a jinému není dáno. Zdravím!

claire*
hodnocení

0x

ÚŽASNÉ, viděla jsem to už minulý týden a zírala jsem s otevřenou pusou *hej* Paní má můj nehynoucí obdiv, senzační babča!

ben®
hodnocení

Dobrý den, já oceňuji i její hezké nohy . Ale, vůbec si nedovedu tuto paní představit, když byla mladá - musel to být asi ďábel. Zdravím!

martinaa*
hodnocení

0x

taky už jsem video viděla dřív a ukazovala jsem ho i mámě, někdejší tanečnici. Zírala s otevřenou pusou, resp. jsme zíraly obě. Paní má můj nehynoucí obdiv - a ty nohy jsou fakt pěkný, tipovala bych max. čtyřicet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]