Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paní v celá v bílem a sedí na poli

Od: matesrz odpovědí: 20 změna:

mam tu takou paní celou v bílem klečí někde na poli má bílí deštník a aji klobouk co to je prosím?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x

nejmíň tři promile a nebo moc silnej matroš, co si asi máme pod tím představit?

justanswer
hodnocení

0x

asi jde o pixwords

hodnocení

0x

A proč by musela Bílá paní věčně bloumat jen okolo cimbuří?

hodnocení

0x

To ti řeknu přesně, to je bílá paní klečící s bílým kloboukem a deštníkem na poli.

doplněno 27.04.14 22:17:

justanswer: to mě samozřejmě taky napadlo, ale přece tazatel nemůže očekávat, že jsme jasnovidci

justanswer

vzhledem ke stylu podání otázky čeká autor neočekávatelné..ani to nemusí patřit k pixwords..tady člověk jednoduše neví nic

ukulele*

jestli to je u E55, tak má třeba přestávku v práci, co my víme? třeba jel kolem autem a tu paní tam viděl?

e55

ale to by ta paní nebyla Bílá ... i když dneska bílý je Černý a černý je Bílý

buss
27.04.14 22:30
hodnocení

0x

Ai teraz?

ukulele*

12 ti hodinové směny, je to dřina ! a po 4 hodinách práce má snad mít přestávku, nebo ne? nevím to přesně?

hodnocení

0x

Obraz od Miloše Jiránka...

Přesně tohle mě napadlo také.

beri49*
28.04.14 09:51
hodnocení

0x

vintáž

hodnocení

0x
Je to bílý, leží to na kolejích a má to kliku. Co to je?
:-D:-D

Koza, která má kliku, že jí nepřejel vlak. *smich* . Dobrý, ale starý.

doplněno 28.04.14 12:09:

Je to zelený, leží to na chodníku a nejsou to peníze...

To bude asi něco podobného jako - Je to zelený, leží to v příkopu a dělá to šlyp...šlyp...šlyp... Co to je?

no přece stokoruna! :-D :-P

Ale jsme trochu od tématu, takže radši dost ;) .

doplněno 28.04.14 12:22:

teda to je odpověď na moji hádanku, na tu Vaší netuším.

Vožralejmyslivec, kterej cestou z poslední leče spadnul do příkopu a chce si zpívat "Šly panenky silnicí"...
Jeden z těch dvou ožralejch myslivců, co potkali tu moji maličkou s očima jako já...

hodnocení

0x

No řekněte, nebyla to dobrá otázka. Čtu si všechny odpovědi, směju se. Spravili jste mi náladu. :-D :) *smich*

sonyboj*
hodnocení

0x

Píšu vozová hradba... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]