Paní v celá v bílem a sedí na poli Od: matesrz 27.04.14 22:08 odpovědí: 20 změna: 07.05.14 18:34
mam tu takou paní celou v bílem klečí někde na poli má bílí deštník a aji klobouk co to je prosím?
20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0 x
nejmíň tři promile a nebo moc silnej matroš, co si asi máme pod tím představit?
0 x
0 x
A proč by musela Bílá paní věčně bloumat jen okolo cimbuří?
0 x
To ti řeknu přesně, to je bílá paní klečící s bílým kloboukem a deštníkem na poli.
doplněno 27.04.14 22:17: justanswer: to mě samozřejmě taky napadlo, ale přece tazatel nemůže očekávat, že jsme jasnovidci
vzhledem ke stylu podání otázky čeká autor neočekávatelné..ani to nemusí patřit k pixwords..tady člověk jednoduše neví nic
jestli to je u E55, tak má třeba přestávku v práci, co my víme? třeba jel kolem autem a tu paní tam viděl?
ale to by ta paní nebyla Bílá ... i když dneska bílý je Černý a černý je Bílý
0 x
12 ti hodinové směny, je to dřina ! a po 4 hodinách práce má snad mít přestávku, nebo ne? nevím to přesně?
0 x
Obraz od Miloše Jiránka...
Přesně tohle mě napadlo také.
0 x
Koza, která má kliku, že jí nepřejel vlak. . Dobrý, ale starý.
doplněno 28.04.14 12:09: Je to zelený, leží to na chodníku a nejsou to peníze...
To bude asi něco podobného jako - Je to zelený, leží to v příkopu a dělá to šlyp...šlyp...šlyp... Co to je?
no přece stokoruna!
Ale jsme trochu od tématu, takže radši dost .
doplněno 28.04.14 12:22: teda to je odpověď na moji hádanku, na tu Vaší netuším.
Vožralejmyslivec, kterej cestou z poslední leče spadnul do příkopu a chce si zpívat "Šly panenky silnicí"...
Jeden z těch dvou ožralejch myslivců, co potkali tu moji maličkou s očima jako já...
0 x
0 x
Píšu vozová hradba...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.