Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne všem čtenářům a rádcům ) Mohli by jste mi poradit s odstraněním Akné (Velice silného akné)? Já totiž už od mých 15let nosím na hubě jebáky/uhry a nedokážu se s tím vyrovnat
Ostatní ať jsou to už dospívající/mládež/dospělý to mají krátkodobě nebo-li chvilku a potom jim to zmizí,ale já to mám furt! Jelikož mojí kamarádi ať už jsou to děcka ve škole nebo venku se mi smějí a dokonce jedna holka o mě prohlášila že vypadám jako bezdomovec s tím tzv. Těd cituji (Jebatý Kxicht) a mě to trápí uraží mě to a já už fakticky nevím co si s tím mám počít!Už jsem vyzkoušel tolik metod ani jedna z nich mi nepomohla! Dokonce jsem byl s tím na kožním a také si neví s tím rady!Někdo říká že je na to dobré vyzkoušet AknéColor já s tím nemám žádnou zkušenost! Dokonce jsem si koupil prášky jmenují se Akneon a také mi nepomohli fakticky už nevím jak s tím dál! Můžete mi nějak pomoct?
Holky se mi kvůli tomu smějí,urážejí a mě to nedá spát,protože se trápím a nevím co s tím! Když třeba chci holku mých snů tak jí nedostanu protože hned co si všimne těch zasraných jebáků či uhrů! Pomozte mi prosím od tohohle problému a budu vám na dosmrti vděčný! Děkuji vám moc a Nashleanou
Pokud nepomohl kožní lékař, zkus jiného, nebo zajdi na dermatologii. Na silné akné se musejí někdy předepisovat antibiotika. Při silném akné samoléčení je k ničmu.
Pokud nepomohou, je třeba také léčit psychiku, silné akné způsobují také nervy...
S těma nervama je to pravda - jsem příklad. 19 let a den co den nervy a akné se nedaří zbavit
Jinak jediné co ti pomůže jít ke kožní -> pokud je to dobrá kožní, tak ti předepíše čistý líh a nějakou silnou mastičku. A do 2 týdnů ti zmitne 80% akné. Jen za ty 2 týdny budeš mět tu kůžu tím lihem trošku špatnou - mě se loupe, svědí to apod. Ale zase je čistá.
Akné vzniká při překyselení organizmu, často ještě v kombinaci s oslabením jater. Jakmile se objeví nějaký ekzém nebo jiné kožní choroby, chce to začít řešit především játra, někdy i ledviny. Zinek rozhodně pomůže - ideálně si koupit v nějaké zdravé výživě semena dýní a pravidelně jich každý den pár sníst. Nejdůležitější je omezit cukr a vše s cukrem - hlavně různé coly, které mimo to obsahují i konzervanty, barviva, kyseliny. Tělo na jejich odbourání potom tahá vápník z kostí a zubů. Také dnešní uzeniny a jiné produkty plné chemie stejně jako silně kořeněné a pálivé pokrmy situaci zhoršují. Čím je kyselejší prostředí v organizmu, tím lépe se bakteriím, virům a plísním daří a tím rychleji se množí. Vnější dezinfekce akné silným lihem sice může pomoci, ale neřeší příčinu problému a je pravděpodobné, že se akné vrátí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.