Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký jste typ člověka

Od: bonjour odpovědí: 17 změna:

Zajímalo by mě jestli jste spíše extrovertní typ, který má spoustu kamarádů známých, chodíte rádi na různé grilovačky, jezdíte s kámošema na výlety.. atd. nebo jste spíše introvertní typ, který má třeba jen jednu kamarádku a svůj volný čas trávíte se s vým koníčkem( psi, kočky, motorky, příroda..)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kristyn3*
hodnocení

0x

Za mě jsem introvert

ohneta*
hodnocení

0x

Já su taky introvert, mám jen pár přátel a bohatě mi to stačí.

ivik*
hodnocení

0x

Jsem asi spíš to druhé,mám raději 1 kvalitní kamarádku nebo kamaráda:) , než ztrácet čas s mnoha lidmi, kteří mi třeba ani nesedí...

martinaa*
hodnocení

0x

Tak napůl, ráda jezdím na výlety a akce s kamarády, festivaly apod., ale pravých kamarádů mám jen pár a hodně času trávím zalezlá s knížkou.

hodnocení

0x

když se nad sebou zamyslím, jsem asi obojí - ráda jezdím na všelijaké akce a dokážu se hned skamarádit a navázat kontakt, ale na 2.stranu sama nejsem moc aktivní v tomto směru - většinu času trávím se svými koníčky, psem, kočkou, přítelem a několika kamarádkami a stačí mi to...

martin33*
hodnocení

0x

A k čemu ti odpovědi bodou, když jsou zde uživatele pod avatarem a nickem? Jakou to má vypovídaví hodnotu.

amadeus*
hodnocení

0x

V mládí introvert, dnes silou vůle přeměněný navenek na extroverta, ale své introvertní sklony mám stále.

agathexp*
hodnocení

0x

Celkově spíš introvert, ale mezi pár lidmi, mezi kterými se cítím dobře, extrovert.

sonyboj*
hodnocení

0x

Já jsem extrovertní introvert *frajer*

doplněno 09.07.14 16:02:

Potvrzeno nestranným profesionálním psychologem na jednom zajímavém semináři ;)

kalipo
hodnocení

0x

Já jsem byl v mládí velký extrovert, měl jsem hodně přátel a chodil na hodně akcí. Ovšem za posledních pět let co studuji vysokou školu se ze mě stal introvert s pár přáteli, není to ovšem tím, že bych seděl jen v učebnicích, ale prostě se mi nějak nepodařilo (spíše jsem neměl ani snahu) navázat více přátelství a kamarádství.

hodnocení

0x

Jsem introvertní melancholický flegmatik. Za sebe můžu říct - nic moc. Nejradši trávím čas se psem v lese nebo s knížkou a mám pocit, že nic a nikoho nepotřebuji, což je samozřejmě omyl. Ale ten úžasný pocit, když přijda z práce zastrčím klíč do zámku a ono je zamčené (tzn. nikdo není doma), ten je nenahraditelný.

doplněno 08.07.14 18:07:

Když musím jít na akci typu grilovačka, je mi hrozně a přemýšlím, jak se z toho vyvléct a neurazit.

agathexp*

Jako byste mi mluvila z duše. Já jsem ale cholerik, což je kombinace úplně na facku. :D

To jste stejný typ jako můj manžel. Introvert a cholerik. Jelikož jsme spolu už 30 let, myslím, že oba máme nárok na metál.

kutululu
hodnocení

0x

Velice zvláštní otázka... aby člověk určil, jestli je introvert nebo extrovert měl by nejdřív zjistit, jaký je temperament. Znám totiž spoustu lidí, co si o sobě myslí, že jsou extroverti, ale když si udělají test temperamentu nestačí se divit, že jsou třeba melancholici, což jsou introverti. I když je totiž člověk introvert nějakým způsobem se dokáže jakoby "přetvařovat" a hrát si na extroverta. Já jsem například introvert, ale grilovačky, posezení s přáteli a různé akce nemohu vynechat. A samota mě opravdu děsí :D

liu*
hodnocení

0x

100% půspbím jako extrovertm ale dle psycho testů a lidí, kteří mě znají doopravdy (je jich jen velmi málo), tak jsem extrovert. Jak tu někdo psal, a to se mi moc líbilo, extrovertní introvert :)

liu*

podle testů introvert :) oprava.

miklous*
hodnocení

0x
Zdravím. Osobně si myslím, že tady na poradně mnoho extrovertů nepotkáte... Snad s výjimkou Hopa - který "ťuká" písmenka na notebooku mezi rozloženými papíry v hospodě a jemu podobných... ;) M

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]